(ŠOK FOTO) Hororčina! Bledog i uvelog lica, crna ispod očiju i račupane kose: Ćerka Zorice Brunclik dugo nije bila u medijima, a sada je zblanula sve bolesnom promenom!

Autor:

Zabava

18.05.2020

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blogerka i šminkerka Zlata Aranđelović, ćerka Zorice Brunclik, prošle godine se porodila i na svet donela ćerku Milicu, a u poslednje vreme nemamo prilike da je vidimo u javnosti.

RepublikaFoto: instagram.com/goldies.fashion
Zlata sa Zoricom

Zlata se udala za pevača Miloša Vujanovića, o čemu se naširoko pričalo i pisalo, a Zorica je u više navrata pričala kako podržava njihovu ljubav.

- Tata Miloš je morao da promeni nekoliko majica u toku večeri jer su ga svi redom cepali. Čak sam mu u jednom trenutku u šali rekla: "Miloše, vidi da zadržiš neku majicu, da imaš u čemu da odeš sutra u bolnicu - kazala je Brunclikova malo posle porođaja ćerke, a sada je isplivala nova fotografija Zlate, koju smo dosad uvek viđali tip-top sređenu. Ona se na instagramu pojavila u kućnoj varjanti bez frizure u bademantilu, bledog i ispijenog lica sa podočnjacima. 

Verujemo da bi je malo ko prepoznao u ovom izdanju, a kako izgleda pogledajte u nastavku.

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading