(ŠOK FOTO) E sad si preterala, imaš anoreksiju: Fanovi Ane Nilkolić zgroženi njenim izgledom!

Autor:

Zabava

18.05.2020

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić mesecima je tema zbog kilaže koju je uspešno izgubila nakon porođaja, ali je sada, naročito po mišljenju svojih fanova sa Instagrama, izgubila kontrolu.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ana Nikolić

Pevačica je objavila fotografije na svom proflu, ali ono što je njenim pratiocima najpre upalo u oči jesu njene previše tanke noge. 

- E ovako Ana nisi lepa. Kao anoreksiju da imaš, a kako si bila lepa ranije, pa i kad si bila ono malo punija posle porođaja. Sad si katastrofa - jedan je sud Anine obožavateljke. 

Podsetimo, Nikolićeva je dve godine kuburila sa prekomernom težinom, te je uspela da smakne čak 50 kilograma. Mediji su prenosili da se pevačica na kraju podvrgla hirurškom smanjenju želuca, što izgleda daje i preterane rezultate. Pojedinci koji je pomno prate od početka karijere, sada su užasnuti njenim novim izgledom, pa čak tvrde da ona više ne može da zaustavi mršavljenje. Tako su  Nikolićevu putem ove društvene mreže savetovali da pod hitno nešto preduzme. Praveći paralelu između Ane s viškom kilograma i ove sad previše mršave Ane, smatraju da je čak i bucmastija bila lepša, te da je izgledala zdravije.

- Veoma Vas volim, ali malčice ste premršavi. Ana pre mi je bolja u odnosu na ovu sada, iskreno. Samo ti je glava ostala, staršno! Ko god ti kaže da si lepa laže te! Nemoj to da radiš od sebe. Deset kila ti treba i onda si top - nizali su se komentari zgranutih pratioca na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on May 18, 2020 at 7:08am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading