Nimalo ne liči na oca: Ovo je sin Tonija Cetinskog!

Autor:

Zabava

18.05.2020

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač Toni Cetinski voljen je širom regiona i svima je i te kako dobro poznat, što nije slučaj sa njegovim sinom, koji ne voli da se ističe u javnosti.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Toni Cetinski

Kristijan Cetinski likom ne podseća mnogo na oca Tonija, a hrvatski pevač se u više navrata hvalio svojim naslednikom na društvenim mrežama.

Tonijev sin ima 23 godine, a scena i javni nastup ga, za razliku od tate, nimalo ne privlače.

Kristijan je dete iz Tonijevog prvog braka, u kojem je bio sa Antonelom Butigan.

Cetinski je naslednika za njegov 18. rođendan iznenadio neočekivanim dolaskom u Nemačku, gde Kristijan živi, a nakon toga počastio ga je gitarom koju je mladić dugo priželjkivao.

Foto: instagram.com/printscreen
Kriistijan Cetinski

- Iznenaditi sina i doputovati da on ne zna na njegov 18. rođendan. Neprocenjivo. A sad idemo da kupimo obećanu gitaru. Ako je tebi, sine, ovo najlepši dan u životu, kako kažeš, znaj da je meni najlepši dan bio dan kad si se rodio. Pre 18 godina na današnji dan. Srećan rođendan, sine. Voli te tata - napisao je tada muzičar na društvenim mrežama i rastopio srca svojih obožavatelja.

Drugi brak Toniju je, podsetimo, stigao 2007. godine, kada je u okolini Rovinja oženio Ivanu Nobilo. Vezu su počeli 2000. godine, a nakon sedam godina uplovili su u brak. Činilo se da su idealni partneri, a 2009. je kruna svega bila - devojčica. Nažalost, ni ovaj se brak nije održao, pa su se 2012. godine Ivana i Toni razveli. Cetinski je kasnije rekao da je razvod doživeo kao svoj poraz.

Foto: instagram.com/printscreen
Toni i Kristijan

Dubravka Cetinski je treća supruga poznatog povača, a od Tonija je mlađa 15 godina. Par se upoznao na proslavi zajedničkog prijatelja 2013. godine, venčao u Las Vegasu 2014, dok je je ceremonija priređena u Vinkovcima, a žurka u Zagrebu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading