Pevačica proziva kriminalce i menadžere!

Autor:

Zabava

16.10.2017

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seksi Sandra Valterović snimila je novu pesmu i spot u saradnji sa reperom X Gandijem u kojoj bez straha proziva momke sa vrelog asfalta.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/platinumRoyce
Sandra Volterović

Atraktivna pevačica je nakon hit singla ''Belo'' odlučila da nastavi u sličnom pravcu samo je ovoga puta naziv pesme ''Crni ljudi''. Valterovićeva po drugi put sarađuje sa reperima, dok je tekst pesme baš u njenom stilu, provokativan i smeo. 

- Pesma je posvećena žestokim momcima, momcima sa vrelog afalta, a reper Gandi likom podseća na Željka Ražnatovića Arkana, čak ga i prijatelji tako zovu - kaže Sandra.

''Ne zovi me ne zovi alo manijace, ja imam sve što mi ti nudiš, al' ako dodjem li ti glave ja, saznaćeš ko su crni ljudi. Menadžeri, menažderi, kriminali, menadžeri, menadžeri, kriminali, menadžeri, menadžeri i kurvari, alo mali, ne to da radiš'' - deo je teksta u kome Sandra proziva kriminalce i menadžere. Ona se u spotu pojavljuje u prilično provokativnom izdanju.

Pogledajte video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading