(FOTO) Šokiraćete se! Evo sa kim je Severina bila 5 godina i krila vezu, puno je stariji od nje, svi ga znate!

Autor: Espreso

Zabava

19.05.2020

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski mediji već godinama pišu da je prva ljubav Severine Kojić bio ovaj ugledni muškarac. Kako je čuveni producent tada istakao, stil slavne pevačice trebalo je učiniti zrelijim. - Severina devojka treba da se pretvori u Severinu ženu i to je ona apsolutno shvatila. Ona je darovita pevačica koja svojom energijom, zračenjem, izgledom i ekspresijom osvaja ljude - rekao je Tutić svojevremeno za Nacional.

RepublikaFoto: printscreen/index.hr
Severina Kojić

 

Prva ljubav popularne pevačice bio je muzički producent Zrinko Tutić, kojeg smo pre nekoliko godina gledali kao jednog od članova žirija "Super ljudi".

- Nakon raskida s njenom muzičkom kućom, Severina je gotovo stidljivo došla u Croatia Records i uz kafu rekla: Zašto mi ne bismo sarađivali? Tad sam izrekao rečenicu za koju mislim da je bila presudna za njen dalji rad na estradi – da Severina treba da raskrsti sa svojim devojačkim stilom - rekao je Zrinko svojevremeno.

Kako je čuveni producent tada istakao, stil slavne pevačice trebalo je učiniti zrelijim.

- Severina devojka treba da se pretvori u Severinu ženu i to je ona apsolutno shvatila. Ona je darovita pevačica koja svojom energijom, zračenjem, izgledom i ekspresijom osvaja ljude - rekao je Tutić svojevremeno za Nacional.

Iako nikad nisu zvanično priznali, o njihovoj ljubavi se naveliko pričalo i navodno je veza trajala čak pet godina.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zrinko

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Iva

20.05.2020 05:54

Prirodna nepogoda,to se desavalo,desava i desavace se ,kako koga zahvati,ali stvarno je Vucic kriv zasto se vodena para pretvara u kisu,a kisa u led .Vucicu zaustavi grmljavinu,Vucicu zaustavi vetar,e sto je.mnogo mnogo je