Žešće se izoperisala: Poslednja estetska korekcija Nataše Šavije je strava i užas!

Autor: Blic

Zabava

20.05.2020

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica "Parova" Nataša Šavija pre nekoliko dana podvrgla se nizu estetskih intervencija. Ona je imala nekoliko zahvata, koji su je navodno koštale oko 8.000 evra.

RepublikaFoto: instagram.com/natasa.savija
Šavija

Međutim, Nataša navode nije htela da potvrdi, jer kako sama kaže ,ne priča o materijalnim stvarima. Ona se ovim povodom oglasila i objasnila zbog čega se odlučila da ode kod plastičara.

- Sada sam prvi put radila grudi, iako su svi mislili da sam imala već silikone, ali ja sam to znala dobro da “nabudžim” push up grudnjacima i umecima. Nisam preterala naravno, volim taj svoj prirodan izgled koji negujem, pa je i veličina u skladu sa tim. Vrlo sam malo korigovala nos, isto nešto što mi je smetalo, kao i malo podigla obrve nitima, a ta intervencija je kao kad odete na kozmetički tretman. Prosto volim da radim na sebi u svakom smislu, pa i u ovom, ali naravno sve sa merom i dobrim proračunom - rekla je Šavija a onda svim devojkama poslala jasnu poruku.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Nataša Šavija

- Ne stidim se toga, mogu otvoreno da kažem i na neki način apelujem na devojke da sve čime su nezadovoljne slobodno poprave kod hirurga, osim u oliko se iza toga ne krije neki drugi psihički problem, naravno. Ako će se neko bolje osećati tako što popravi nešto na sebi, zašto to ne bi uradio, to je isto rad na sebi. Naravno nije sve u izgledu, treba svakako da rade na sebi i na drugim poljima. Prosto je priroda žene da želi da lepo izgleda i zašto da to ne bude tako - zaključila je Šavija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
nemam

22.05.2020 15:24

Ova devojka je toliko lepa da mi nije jasno sta joj trebaju estetski zahvati.