Goca Božinovska otkrila kriterijume za dečka: Tražim bogataša, šta će mi gologuzi majmun!

Autor:

Zabava

23.05.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goca Božinovska sigurna je da bi mogla da odoli i najvećem svetskom lepotanu ukoliko nije bogat.

RepublikaFoto: instagram.com/gocabozinovska
Goca Božinovska

Ovakvo priznanje Božinovska je dala iako zna da većina njenih koleginica nikada ne bi izrekle sličnu stvar iz straha da će naići na osudu javnosti.

- Naprala sam se u životu čarapa i naradila kao konj da bi danas bila glupača koja će da nađe nekog nesposobnog majmuna, gologuzog. Možda će me osuditi što sam surovo iskrena, ali baš me briga. Šta će mi muškarac koji je isti kao ja ili gori od mene?! Meni treba dasa, jak i sposoban, da uživam pored njega. Ako se ne pojavi, bože moj, ni ne mora, ali bilo bi lepo. Zaslužila sam da uživam. Decu sam izvela na put sa mnogo muke - iskreno je rekla Goca za Srpski telegraf. Ona dodaje da je u životu imala velike ljubavi, ali da joj nije bila želja da se udaje. U jedno je sigurna, a to je da voljenog muškarca nikada ne bi primila u svoju kuću.

- Nisam luda da želim da se udajem pod stare dane. Meni bi dobrodošla pažnja muškarca, ali na neke velike promene nisam spremna. Moja deca se nisu mešala u moje izbore i nisu me savetovala u vezama koje sam imala. Vole da me vide srećnu, kao i ja njih. Međutim, sigurna sam da ne bi bili mirni i male mace da sam ja bila drugačija i da sam im u kuću dovela nekoga. Ne bi pristali na to, a to i ja ne bih nikada uradila. Nedajbože da sam takva - izričita je Goca.

Foto: ST/Vladimir Lukić
Goca Božinovska

Pevačica je tokom izolacije u pandemiji bila potpuno posvećena kućnim poslovima, a najveću pažnju je poklanjala deci Zorani i Mirku, koje ima iz braka sa ubijenim kik-bokserom Zoranom Šijanom, a koja žive sa njom u porodičnoj kući u Surčinu.

- U karantinu sam isključivo bila domaćica i sama sam brinula o kompletnoj kući. Znate koliko tu ima posla jer kuća nije mala. Spremala sam hranu koju vole deca i uživala da im ugodim. Jelena ima svoj stan, ali voli i ona da dođe kući - kaže Božinovska.

RepublikaFoto: instagram.com/miresijan
Jedva čekam da upoznam snajku Bojanu

Iako je u startu pokušavala da od medija sakrije da je njen sin Mirko u vezi sa Bojanom Rodić, sada kada je uvidela da njihova veza nije samo kratka avantura Goca priznaje da je zadovoljna izborom svog sina.

- Bojana je prelepa, kao i njene sestre. Nisam je još upoznala, ali sam videla njene slike i snimke. Još važnije je što je odrasla u velikoj porodici i što je naučena na normalne stvari, kao i da radi. Sviđaju mi se i njeni roditelji, onoliko koliko sam videla. Jedva čekam i da je uživo upoznam. Ako Mirkova i Bojanina veza bude trajala, valjda ću i njene roditelje upoznati, rado bih ih ugostila na ručku - ispričala je Goca.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Mirko sam zarađuje, pet godina nije dinar uzeo od mene

Božinovska kaže da se Mirko smirio i da više ne pravi nestašluke kao u tinejdžerskim danima kada po nekoliko dana nije dolazio kući. Međutim, pevačica kao i veliki broj roditelja kaže da i dalje brine, te da nikad ne može biti spokojna.

- Znaš šta, nikad se ne zna kad deca mogu da polude i ne daj Bože, naprave neku glupost. Što se tiče Mirka, on nema po kome da bude loš čovek i to je meni najbitnije. Mirko se mnogo smirio, ali i dalje voli da izlazi. Svoj je čovek i zarađuje za sebe sam, već pet godina od mene nije uzeo dinar. Nešto privatno radi - rekla je Goca ne želeći da otkrije o kakvim poslovima je reč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aćim

23.05.2020 07:25

Baba Goca traži bogatog dečka.