Dunja Ilić na lečenju od alkoholizma: Sve mi je teže, nikada neću preboleti očevu smrt!

Autor: Blic.rs

Zabava

24.05.2020

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorila dušu!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Dunja Ilić

Pevačica Dunja Ilić nakon burne prošlosti, prelazka u islam, samoubistva oca i gubitka velikog nasledstva danas živi u Gruziji i trudi se da se izleči od alkoholizma.

- Ovo je drugi put da se lečim. Prvi put sam bila trezna godinu i šest meseci i teklo je vrlo lako. Ovaj put ide dosta teže. Trenutno sam trezna deset dana i osećam da vec mogu da obećam da cu nadmašiti onih godinu i 6 meseci da ne kažem da ne popijem ni kap nikada više i ne budem predramatična. Trenutno sam u Gruziji. Planiram da čim bude moguće odem na neko vreme u Beograd jer sam se jako uželela majke i prijatelja. Posle toga, videćemo. Kod mene se nikad ne zna koja je sledeća destinacija - kaže Dunja i otkriva da za nasledstvom bez kojeg je ostala danas ne žali.

- To nasledstvo svakako nije bilo u iznosu koji bi mi obezbedio život. Zarađujem od vloga i tarota. Takođe slikam, pišem i kad se svi ti prihodi sastave živim lepo. Nikada ne bih menjala slobodu koju imam sad kao neka srednja klasa za ono ropstvo kad sam bila jako imućna.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Dunaj Ilić

Pevačica otkriva i da se trudi da se ne osvrće na prošlost i kajanja, već da se fokusira na to da sebi ulepša dane koji dolaze.

- Mnogo stvari sada ne bih ponovila. Međutim i sebi i drugima sam sve oprostila i time i na lepe i ružne stvari iz prošlosti stavila tačku. Sada se radujem samo lepoj budućnosti - priča Dunja dok kroz tugu dodaje da tragičnu smrt oca nikada neće preboleti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading