(FOTO) Remontovao se! Kristijan šokirao promenom: Pojavio se u jutarnjem programu u skandaloznom izdanju, potpuno podmlađen!

Autor:

Zabava

26.05.2020

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon izlaska iz zatvora Kristijan Golubović odlučio je da povede računa o fizičkom izgledu, a prva na redu bila je kosa.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show

Očigledno je da bivši robijaš i rijaliti učesnik i u ozbiljnim godinama prati trendove, pa se ne libi da isproba nove stvari kako bi izgledao bolje i imao više samopouzdanja.

Kristijan ne voli sede na svojoj glavi, zbog čega je posetio frizera i rešio ih se. Iako je žestok momak, njemu očigledno nisu bitni samo mišići već i mladolikost i moderan izgled.

U to smo se uverili kada je gostovao juče na Hepi televiziji. Kristijan je sedeo u studiju, a ono što je bilo primetno jeste da izgleda svežije i dosta drugačije. Niko nije mogao da ne primeti njegovu gotovo zift crnu kosu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kristijan Golubović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading