"Ne je*e mi se više": Uhapšena Tijana Ajfon htela da se ubije zbog pisanja medija o prostituciji!

Autor: Alo

Zabava

29.05.2020

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Tijana Maksimović, poznata kao Tijana Ajfon, uhapšena je juče kod Bijeljine kada je u čamcu, sa još tri devojke, pokušala ilegalno da pređe granicu preko Drine.

RepublikaFoto: youtube.com/BN TV
Tijana Ajfon uhapšena

Ona je osumnjičena za podvođenje i organizovanu prostituciju.

Inače, starleta je i ranije u medijima dovođena u vezu sa najstarijim zanatom, a takve navode oštro je negirala. U jednom intervjuu, Maksimovićeva je istakla da je najteži trenutak za nju bio kada se u medijima pojavio snimak na kojem se čuje kako ona govori o pružanju seksualnih usluga i organizovanju devojaka koje treba da provedu vreme sa klijentima.

- Ne je*e mi se više, je*ala sam se večeras tri puta. Ne mogu više... Lakše mi je da me neko j**e sat vremena nego da organizujem ribe za bleju! - govorila je ona u tom audio snimku.

U izjavi u kojoj se osvrnula na trenutak kada je ovaj snimak isplivao u javnost, ona je tvrdila da na tom snimku uopšte ne govori o sebi, kao i da su je strašno pogodili naslovi u novinama i na portalima.

RepublikaFoto: instagram.com/ticamaksimovic
Tijana Ajfon

- Znači, ne mogu da vam opišem osećaj, kad se lomim kod kuće, i dođe mi da se isečem i da me nema. Tad sam prvi i poslednji put poželela da se ubijem. Onda sam pomislila, kakva sam ja budala, zbog naslova da se ubijem - objasnila je tada starleta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading