Bomba! Najmlađi brat Novaka Đokovića u vezi sa Teodorom Džehverović!

Autor: Informer

Zabava

30.05.2020

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe, smuvao je pevačicu Teodoru Džehverović, saznaju beogradski mediji. Zajedno su već četiri meseca, ali to kriju od javnosti. Za vezu su rekli samo najbližim prijateljima, pa Đokovići još nisu upoznali novu snajku!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Teodora Džehverović

- Đole i Teodora upoznali su se preko zajedničkog prijatelja na ručku u Beogradu i odmah su sevnule varnice. Razmenili su brojeve telefona, počeli da se dopisuju, a ubrzo su se i smuvali. Zajedno su već četiri meseca, ali još ne žele da se u javnosti predstavljaju kao par. Trude se da ne izlaze zajedno, već se viđaju u tajnosti u Đorđevom stanu na Novom Beogradu. Dogovorili su da kriju vezu sve dok ne postane ozbiljna, ali i zato što nikako ne žele da im mediji budu za petama - priča dobro obavešten izvor.

Zaljubljeni par uveliko planira zajedničko letovanje.

- Rekli su mi da im je lepo u vezi i da imaju slična interesovanja. Počeli su i da planiraju zajednički odmor tokom leta, žele da vide kako će se slagati kada se dve sedmice ne budu odvajali ni na tren. Ako sve prođe dobro, na jesen će početi da žive zajedno u Đorđevom stanu! - priča naš sagovornik.

RepublikaFoto: youtube.com/Printscreen
Đorđe Đoković sa ocem Srđanom

Za razliku od prošle devojke Tijane Ralić, s kojom je proveo četiri godine i koju je odmah predstavio porodici, Đorđe još nije upoznao Teodoru sa mamom Dijanom, tatom Srđanom, braćom Novakom i Markom, snajkom Jelenom.

- Đole je želeo da upozna Teodoru sa roditeljima i braćom, ali ona ga je zamolila da još malo sačekaju jer ima veliku tremu! Brine je da li će joj zameriti što se takmičila u prvoj sezoni "Zadruge" i kako će je prihvatiti. Najverovatnije će se svi okupiti na ručku pre nego što Đorđe i Teodora odu na more - završava priču izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Vujke

30.05.2020 12:11

Može ona da sanja.

Odgovori 26 3
Lile

30.05.2020 12:42

@Vujke - Može on da sanja.

Odgovori 2 22
Žaka Pero Laka

30.05.2020 16:12

.Nije lud da se pojavljuje igdje sa njom da skrnavi reputaciju familije!!Kako je varala sve momke do sada,nek se Đorđe ničemu boljem ne nada!!Pa Anđelo nije hteo da bude javno sa njom.Kako ne, lukava Džefra,da se uvuče u familju Đokovića.!!Ovaj tip žene nikad ne može biti majka,prava supruga a pogotovo da bude vjerna!!Bježi Đorđe ne brukaj se!!

Odgovori 27 3
Haha

30.05.2020 20:33

@Žaka Pero Laka - Nije hteo? Hahaha, nije smeo bolje reci.

Odgovori 1 17