(FOTO) Raspametila muški rod! Maša Terzić se vratila na Instagram pa se skinula, a u gro planu bujne grudi koje prelivaju iz brusa!

Autor:

Zabava

31.05.2020

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maša Terzić, naslednica generalnog direktora Crvene Zvezde Zvezdana Terzića i bivša devojka Veljka Ražnatovića, doživela je pre manje od godinu dana saobraćajnu nezgodu, posle koje se povukla sa društvenih mreža.

Foto: facebook.com/Maša Terzić
Maša Terzić

Ipak, ona je pre nekoliko dana odlučila da ponovo pokrene profil na Instagramu i na njemu je počela da objavljuje samo nove fotografije, dok je sve stare obrisala.

Posle nekoliko uobičajenih objava, Terzićeva je odlučila da malo zagolica maštu i svojim muškim pratiocima, pa se fotografisala dok je plivala.

Na ovoj fotografiji ona na sebi ima kupaći i nema ni grama šminke, pa su je mnoge devojke koje je prate pohvalile zbog prirodne lepote, dok su muškarci bili oduševljeni drugim adutima, pošto su njene grudi bile u prvom planu.

Podsetimo, Maša je saobraćajnu nezgodu doživela u junu, kada je vozač automobila marke golf prošao kroz crveno svetlo na semaforu i udario u auto u kojem je ona bila. Posle toga je otišla u Urgentni centar, gde je nisu zadržali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??‍♀️

A post shared by Masa Terzic (@mashaterzic) on May 30, 2020 at 8:13am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading