Ajfonka sve priznala na sudu, spomenula i političare: Evo šta se stvarno desilo, strahota!

Autor: srbijadanas.com

Zabava

01.06.2020

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema informacijama, Tijanu policija i tužilaštvo terete da je ona bila jedan od organizatora orgija i narko žurki, kao i da je njen “posao” bio da dovede devojke u tu vikendicu.

RepublikaFoto: instagram.com/ticamaksimovic
Tijana Ajfon

Tijana je prilikom ispitivanja odbacila te navode i tvrdila da je ona samo došla na žurku, na koju je bila pozvana.

Starleta Tijana Ajfon je sa većim brojem osoba zajedno uhapšena prošle sedmice u akciji „Kristal“, posle čega joj je određen pritvor od mesec dana. Ostale osobe su puštene na slobodu.

Kao što je slučaj i sa mnogim drugim starletama i rijaliti zvezdama, oko Tijane su u prošlosti kružile razne kontraverze, a u javnosti već godinama kruže priče o njenoj umešanosti u elitnu prostituciju. Ipak, jednu od najjezivijih priča o njenom životu ispričala je sama Tijana, i to u vili "Parova", učestvujući na poligrafskom ispitivanju u okviru jedne od sezona ovog popularnog rijalitija.

Tijana je tada dobila pitanje "Da li je ikada abortirala?", a nakon što je dala odgovor, usledila je potresna ispovest nikoga nije ostavila ravnodušnim.

RepublikaFoto: youtube.com/BN TV

Tijana je rekla "Ne" što je poligraf označio kao laž, ali je ovo pitanje bilo samo uvertira u njenu priču. Starleta je tada priznala da je imala spontani pobačaj, i to sa dečkom kog ne pamti po dobrome i kome nije željela ni ime da spomene.

- On ne zaslužuje ni prvo slovo imena da mu spomenem - rekla je Tijana i opisala njihovu vezu:

- Kada je shvatio da imam para, samo me je iskorišćavao. A kada je jesnom shvatio da sam ga slagala i nisam bila u stanu iako sam mu rekla da sam tamo, napravio mi je haos. Uhvatio me za vrat i davio, govorio je da sam kurva jer je htio da me ponizi - priznala je Tijana.

Nakon nekog vremena, Tijana je primetila krvarenje i otišla kod ginekologa, koji joj je rekao da je imala spontani pobačaj.

- Kada sam ga posle nekog vremena videla, rekla sam mu da sam bila u drugom stanju, a on je rekao: "Nisi bila sa mnom!" To me je naročito pogodilo - priznala je Tijana, napomenuvši da je ovo bilo veoma teško iskustvo za nju i da je priču otkrila samo nekolicini ljudi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading