Tijana Ajfon se oglasila iz zatvora: Otkrila kako je tretira policija!

Autor: Dnevni Avaz

Zabava

02.06.2020

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba odjeknula je vest da je Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon uhapšena u Bosni i Hercegovini.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Tijana Ajfon

Tijana se sada nalazi u zatvoru u Doboju, a kako je tretiraju zatvoru i kakav odnos ima sa policajcima otkrio je njen advokat.

– Optužbe se tiču organizacije kriminalne grupe gde nije fokus bio na Tijani, no međutim obzirom da je ona tako zvučno ime, medijski je ispalo kao da je ona tu jedino nešto kriva - kazao je advokat Miloš Stevanović i dodao je da se Maksimović sumnjiči za ilegalni prelazak granice.

– To je ono što što, po našem razumevanju, ono što se najviše u Tužilaštvu posmatra imajući u vidu da je u to vreme postojala zabrana ulaska srpskim državljanima u BiH. Rekao bih da je to najosetljivija stvar. Podsećam vas da je u subotu navečer njoj određen pritvor koji ne može trajati duže od 30 dana iz razloga što ona ima srbijansko državljanstvo i ne bi bila dostupna bh pravosuđu u slučaju da bude puštena na slobodu - napominje Stevanović.

Ostalih šest osumnjičenih muškaraca, svi mahom iz Bjeljine, pušteni su uz mere zabrane kontakta i zabrane napuštanja mesta boravka.

– Tijana naravno i mi kao njena odbrana u potpunosti opovrgavamo osnovne sumnje koje joj se stavljaju na teret pogotovo onaj deo što se tiče prostitucije. Što se tiče prelaska granice, to je nešto čime će se Tužilaštvo i dalje nastaviti baviti i mi ćemo uložiti žalbu na rešenje o određivanje pritvora koje još uvek nismo dobili - ističe advokat Miloš Stevanović.

On je istakao i da se Tijana nalazi u Doboju u zatvoru: 

– S njom sam u kontaktu, zadovoljna je uslovima. Danas mi je rekla da je tretman jako korektan, i da je i policija bila jako korektna i u Bijeljini i u Sarajevu. Mi ćemo pokušati što pre da je prebacimo u Bijeljinu, kako bi bila bliža svojoj porodici, a naravno radićemo da ona bude što pre puštena iz pritvora- kaže Stevanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading