Dao svoj doprinos: Više od 500.000 € skupljeno u humanitarnoj akciji u kojoj je učestvovao Boban Rajović!

Autor: telegraf

Zabava

02.06.2020

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Želim nam da se nikad više ne ponovi ovo što nas je snašlo, a ako se ne daj Bože desi, znamo šta nam je činiti - podržavati jedni druge i učiniti sve što možemo da olakšamo onima kojima je pomoć potrebna ili neophodna - poručuje Rajović

RepublikaFoto: instagram.com/rajovicboban
Boban Rajović

Domaća zvezda Boban Rajović nedavno je, konkretno 3. maja 2020. godine, učestvovao u humanitarnom koncertu "U ovome smo zajedno", a na poziv ni manje ni više nego Srpskog saveta Velike Britanije.

Sada je saopštena zvanična informacija o tome koliko novca je skupljeno, a Rajović na istu može biti više nego ponosan, što u izjavi ističe i da jeste.

Reč je o sumi od 450.000 funti, što je nešto više od pola miliona evra, tačnije 505.875 evra, za bolnice u Srbiji i Velikoj Britaniji.

Ova informacija objavljena je prvo u čuvenom londonskom mediju "Express", a potom i na zvaničnom sajtu "Kraljevska Porodica Srbije".

Podsetimo, koncert je organizovan od strane Srpskog saveta Velike Britanije, a cilj je bio prikupljanje novčanih sredstava tokom krize koju je prouzrokovao COVID-19, za zdravstvene sisteme u Velikoj Britaniji i Srbiji.

RepublikaFoto: Andreja Damnjanović

- Članica Kraljevske porodice iz bivše monarhije darovala je električne krevete marke Striker, dušeke i medicinsku opremu za 17 bolnica širom zemlje. Princeza je supruga Prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića, naslednika trenutno upražnjenog prestola u Srbiji - navodi se na sajtu kraljevske porodice.

- Srce mi je puno, ponosan sam što sam učestvovao i bio deo ove ideje. Želim nam da se nikad više ne ponovi ovo što nas je snašlo, a ako se ne daj Bože desi, znamo šta nam je činiti - podržavati jedni druge i učiniti sve što možemo da olakšamo onima kojima je pomoć potrebna ili neophodna - kaže Rajović.

Podsetimo, on je u sklopu ove akcije otpevao duet sa sinom čuvenog Robina Giba. Pevači su otpevati hit "How Deep Is Your Love", grupe Bee Gees, čiji je deo Gib bio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading