Gala žurka za Arkanovog unuka okupila celu estradu: Ceca dala 100.000 evra za rođenje Željka!

Autor: I. Karić - M. Veljković

Zabava

05.06.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U porodici Ražnatović i Rodić 3. jun slavio se od jutra do mraka jer je na svet došao Željko, sin Veljka Ražnatovića i njegove izabranice Bogdane. Za prvu bebu mladog para pristigao je veliki broj čestitki i skupocenih poklona, a organizovana je i gala proslava u Cecinoj vili na Dedinju, kojoj su prisustvovala najeminentnija imena domaćeg šou-biznisa poput Ace Lukasa, Aleksandre Prijović, Maje Berović, Ace Pejovića i mnogih drugih.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Ceca Ražnatović

Nakon cepanja Veljkove majice ispred porodilišta u Jevremovoj ulici, nazdravljanja uz alkohol i suze radosnice, kojima je dočekana najradosnija vest o rođenju Arkanovog naslednika, tetke Anastasija Ražnatović, Bojana i Nataša Rodić blistale su od sreće u luksuznim toaletama kreiranim specijalno za ovu priliku, te su dočekale počasne zvanice na proslavi u koju je Ceca uložila veliku sumu.

Kako Srpski telegraf saznaje, folk zvezda je iskeširala blizu 100.000 evra za rođenje unuka, a ta suma se odnosi na proslavu, dekoracije, opremanje Željkove sobe, kao i na poklone koje je Ceca spremila za Željka i Bogdanu kad stignu kući.

- Da je Ceca veliki domaćin, to je svima već dobro poznato. Rođenje Željka je za nju najsrećniji dan u životu. Ceo život je posvetila deci, tako da možete da zamislite koliko će se tek posvetiti unucima. Nije razmišljala o novcu, želela je da sve bude na nivou, pa je dala oko 100.000 evra za sve što je bilo potrebno - kaže izvor blizak Ražnatovićima i dodaje:

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Veljko i Bogdana

- Ceca nije pitala koliko košta kada je uzimala najskuplji apartman za snajku i unuka, da krenemo odatle, pa onda preko keteringa sa morskim plodovima, specijalitetima internacionalnih kuhinja, glomaznih i raskošnih plavo-zlatnih balona za dekoraciju, ali i mnogih drugih detalja za koje nije žalila dinara. Ona je opremila čitavu Željkovu sobu, koja liči na bajku. Pokupovala je sve moguće stvari koje će umnogome olakšati i Veljku i Bogdani. Specijalne poklone koje je ona lično naručila za Bogdanu i Željka takođe mnogo koštaju. Jedva čeka da stignu kući i da budu svi na okupu.

Ceca: Željko je isti Veljko. Kad Bogdana rodi devojčicu, ličiće na nju

Ponosna Veljkova majka nije krila suze radosnice, ali je otkrila da njen unuku liči na njenog naslednika:

- Željko je isti Veljko. Nadam se da će on imati mnogo dece, posle njega i Anastasija, a ja bih volela da bude sledeći put devojčica, pa da liči na majku, valjda to tako treba - rekla je Ceca, dok je Tasa dodala:

- Maksimalno ću se potruditi da budem makar upola dobra tetka, kao Lidija. Jedva čekam da ga uzmem u naručje. Pomagaću Bogdani i Veljku u svemu što bude trebalo.

Foto: e-stock/KOBRA

Pejović: Daj bože da dočekamo i da oženimo Željka!

Aco Pejović stigao je nasmejan na proslavu, a odmah i priznao da je još u toku dana Ceci čestitao rođenje Željka.

- Ceca ima čime da se ponosi, vidim da je jako srećna. Još danas sam joj čestitao, bilo je ono "neka mi se vrati". Ja sam joj poželeo u ime svoje porodice puno zdravlja da Željko ima. Da mnogo leta i godina poživi. Daj bože da dočekamo i da oženimo Željka, da nas posluša, što bi rekli stari ljudi.

Foto: instagram.com/allbogdanaeverything

Porođaj koštao 4.000 evra!

Svetlana Ražnatović nije žalila para da svojoj snaji obezbedi najbolji tretman, pa je tako porođaj na privatnoj klinici u Beogradu koštao 4.000 evra! Bogdanu je carskim rezom porodio doktor Milenko Proročić, u čiju stručnost Ceca nije sumnjala, budući da je i nju porađao i sa Veljkom i sa Anastasijom. Veljko je prisustvovao porođaju, a mladi kik-bokser od sreće je bio van sebe. Bogdana i beba se osećaju dobro, a iako je mali Željko velika beba, koja ima tri kilograma i 360 grama i dugačka je 53 centimetara, sve je prošlo u najboljem redu.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Sanja Đorđević: Krivo mi je što ja nisam postala baka!

- Kada sam se čula sa Cecom, poželela sam joj da dožive svaku sreću sa malim Željkom. Trebalo je pre nje da postanem baka jer sam starija, ali Veljko je poranio, pa je sve preduhitrio. Tako da ona nekako uvek ide napred, sve ispred nas. Ljubomorna sam, ima šestoro sitne dece ovde, evo sad sedimo. Bogu milom hvala, biće ih još. Pevaću mu "Mutivodu", to on uvek traži.

Foto: e-stock/KOBRA

Lukas uveličao slavlje Ražnatovića

Kao kućni prijatelj Ražnatovića, Aca Lukas svojim glasom doveo je atmosferu do usijanja, a koleginica Maja Berović sve je snimila, pa podelila na društvenim mrežama. Pevalo se iz duše, od starih hitova poput "Lične karte", pa sve do onih najskupljih Lukasovih pesama samo za malog Željka.

Foto: instagram.com/veljkoraznatovic

Bogdanina baka priznala: Popila sam jedan pelinkovac za zdravlje praunuka

Bogdanina baka Jevrosima privukla je veliku pažnju još na svadbi unuke, kada se veselila u Titelu, a ona je u istom maniru nastavila da slavi i rođenje praunuka Željka.

- Kod Rodića su sve muškarci, a moj sin ima sve devojčice. Popila sam jedan pelinkovac za zdravlje! Bogdan je više plakao, nije mogao da govori. Videla sam bebu na slici, liči na Željka - rekla je baka, presrećna zbog novog člana porodice.

Foto: instagram.com/gagi_serbia_

Anastasijin dečko uživao uz Prijovićkine hitove

Mnogi su se složili da je najsrećnija tetka na svetu u pink odevnoj kombinaciji bila lepša nego ikada na proslavi rođenja bratanca Željka. Pevačicin dečko Đorđe Kuljić takođe je bio na slavlju Ražnatovića, a budući da je on potencijalni član porodice, dao je bezrezervnu podršku svojoj dragoj. U crnoj košulji i elegantno odeven nazdravljao je sa gostima, a najviše se opustio uz hit Aleksandre Prijović "Totalna anestezija", sa kojom je i bio za stolom.

Kuma pokazala ruku malog Željka

Bogdanina kuma Tamara Repac objavila je prvu fotku naslednika Ražnatovića, a slikala ga je nekoliko sati po rođenju u bolnici kada je otišla da poseti mladu mamu. Ona je pokazala Željkovu malu ruku, a od radosti se sva raznežila.

- Bebo moja mala najlepša. Hvala, beko moja, do neba i nazad. Bogdana Ražnatović - napisala je Tamara.

Foto: instagram.com/allbogdanaeverything

Bogdana ispratila celo veselje na lajvu

Cecina snajka nije bila uskraćena ni za jedan momenat sa žurke. Naime, Bogdana je na video pozivu sve gledala iz bolnice, u kojoj je sa Željkom, a Veljko i Bogdana, kao prvu pesmu, tražili su "Nagovori" od Cece, kao omiljenu, a ponosna baka im je sa radošću i zadovoljstvom želju i ispunila.

- Čujemo se non-stop, Bogdana je o svemu obaveštena - potvrdila je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading