"Dosta sam ćutala, imam prepiske"! Ava Karabatić progovorila o Tijani Ajfon: "Ne bojim se nikog"!

Autor: Kurir

Zabava

04.06.2020

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ava Karabatić pisala je o svojoj prijateljici iz rijalitija Tijani Ajfon za koju ne veruje da je osumnjičenja za podvođenje i organizovanu prostituciju.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Ava Karabatić

Karabatićeva je na svom blogu pisala o Tijani koju je upoznala u rijalitiju, pa je dala i skrinšotove gde je muškarci mole da spava sa njima za novac, a ona to odbija.

- Šest meseci sam sam živela s Tijanom u rijaliti programu, cura je bila simpatična i koliko znam ne prate je skandali u rijaliti programu. Ne mogu ništa više napisati o njoj jer ne družimo se privatno, govorim iz iskustva, zna da napravi dobar šou - napisala je Ava.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Tijana Ajfon

- Dosta sam ćutala, meni su pretili i verovatno ću sad uništiti samu sebe, ali moja bikovska narav i dalmatinski temperament su jednostavno jači od mene same. Ne bojim se nikoga, posebno ne kvazi kriminalaca, a kad pročitate ko je sve koristio usluge smučiće vam se u želucu gde živimo. Ponavljam ne bojim se nikog - dodala je Ava na Instagramu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading