Isplanirali sve do detalja, spremaju veselje za pamćenje: Jelena i Sloba zakazali svadbu!

Autor: Milica VELJKOVIĆ

Zabava

09.06.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Sloba Radanović siguran je da život želi da provede pored Jelene Đuričanin, a par je zakazao svadbu za 19. septembar u 14 časova u opštini Voždovac. Kako Srpski telegraf saznaje, oni su se opredelili za taj datum jer računaju da će se situacija sa koronavirusom do tada skroz smiriti, a nakon toga će istog dana napraviti svadbeno veselje.

RepublikaFoto: e-stock agency
Sloba i Jelena

- Pre nekoliko dana Sloba i Jelena došli su u opštinu Voždovac da zakažu građansko venčanje. Tražili su da bude sredinom septembra, te su dobili termin u 14 časova 19. septembra - otkrio je izvor iz opštine Voždovac za Srpski telegraf.

Kako dalje saznajemo, par ne želi ogromnu svadbu, već toliko veliku da mogu pozvati sve ljude koji su od starta podržavali njihovu ljubav.

 Planirano je 300 ljudi, Jelena i Sloba ne žele da to bude nešto preveliko, ali ipak moraju da ispoštuju sve prijatelje, rodbinu, mnogobrojne kolege

- Planirano je 300 ljudi, Jelena i Sloba ne žele da to bude nešto preveliko, ali ipak moraju da ispoštuju sve prijatelje, rodbinu, mnogobrojne kolege. Jelena već bira venčanicu, a s obzirom na njen istančan ukus, biće to haljina koja će sve prisutne ostaviti bez daha. Njoj su se svidela tri modela svetskih dizajnera, najviše joj se dopala roze haljina Vere Vang sa bogatim cvetom sa strane, ali jako joj se dopada i elegantna kušni jednostavnog, ali efektnog kroja, kao i prefinjeno skrojena venčanica Dženi Pekam boje šampanjca. Dekoracija će biti svedenih boja, sa dosta belog cveća, a bidermajer će napraviti od prirodnog cveća - rekao je izvor za Srpski telegraf, pa dodao:

- Njih dvoje hoće da angažuju Magla bend, koji je jako popularan trenutno i uvek je zadužen za odličnu atmosferu, a kako se očekuje veliki broj ljudi sa estrade i javnog sveta, biće ovo svadba za pamćenje - zaključio je izvor.

Jelena već bira venčanicu, svidele su joj se roze haljina Vere Vang, elegantna kušni haljina, kao i dženi pekam boje šampanjca


Podsetimo, Sloba Radanović i Jelena započeli su vezu krajem leta prošle godine. Đuričaninova se razvela od supruga Igora Markovića, sa kojim ima dva sina, a pevač je, čim je ugledao, znao da je ona žena njegovog života. Uprkos brojnim pokušajima bivše Slobine supruge Kije Kockar da ih rastavi, par je pobedio sve prepreke i rešio da vezu kruniše brakom za ceo život.

Foto: ST/Dragan Kadić

Đani će se prvi latiti mikrofona

Dva pevača neguju prijateljstvo već dugo godina, a Trajković je Radanoviću obećao da će mu pevati na svadbi kada se ovaj bude rešio da to uradi drugi put. Kako je već dobro poznato da gde je Đani, tu je i dobra žurka, nema sumnje da će ova glaščina napraviti totalno ludilo na proslavi.

- Druže, ja ću prvi da ti zapevam na svadbi! - rekao je Radiša ranije, a evo došao je i momenat kada će sa reči preći na dela.

Verenički prsten optočen brilijantima

Kako se pisalo, Sloba je od prvog trenutka kada je upoznao Jelenu znao da je ona prava i da će se oženiti njome. Verenički prsten planirao je da joj tokom proslave Nove godine stavi na ruku, međutim, smrt oca poremetila je planove, pa je to učinio nešto manje od mesec dana kasnije. Desilo se sve na romantičnoj večeri, a Jelena je kroz suze rekla "da".

- Bili su na večeri i on je odjednom izvadio prsten od belog zlata optočen brilijantima! Jelena je bila veoma radosna, istog trenutka je pristala, odnosno, rekla "da". Nazdravili su uz vino za početak zajedničkog života i odmah obavestili najbliže prijatelje - ispričao je Slobin prijatelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Lili

09.06.2020 08:33

Bravo,svadba veka jedva cekamo.... Jelena je prelepa dama ,blistat ce od ljepote u vencanici

Odgovori 0 16
Milko

09.06.2020 15:39

@Lili - Ako je mlada nevina venčanica treba da bude bela. Bela boja je simbol čistote i nevinosti, nekad se koristila jer su se devojke stvarno udavale nevine. Bilo je sramota da bude drugačije i stoga se to stanje time obaveštavala javnost

Đoka

09.06.2020 11:05

Biće to "skromna svadba" od 300 svatova. Mlada neka uzme sve tri venčanice. Pa neka menja u toku veselja.

Odgovori 11 0
Dera

09.06.2020 11:16

A venčanje u crkvi?

Odgovori 11 0