Na snajkin nastup sa devojkom: Viktor doveo liniju u red, pa smuvao se*si lepoticu!

Autor:

Zabava

11.06.2020

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Živojinović održala je nastup na jednom beogradskom splavu, budući da se testirala na korona virus, na koji je bila negativna.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Filip sa devojkom

Sem njenog supruga Filipa Živojonovića, u nastupu su uživali i Viktor Živojinović i njegova devojka Sandra Miljaković, s kojom je u vezi skoro godinu dana.

Viktor je očigledno kao i većina estrade na posebnom režimu ishrane, jer evidentno je da je izgubio više od 10 kilograma. 

Podsećamo, Sandra je tokom vanrednog stanja uglavnom boravila kod njega u kući. Tada se zbližila i sa Brenom, jer ju je svakodnevno šminkala. Kod Brene i Bobe ima dovoljno mesta za sve, Viktoru su već namenili dobar deo vile u kome on boravi sa Sandrom.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Viktor sa devojkom

Dogovorili su se da se okupljaju samo za ručkom, a da u ostatku dana mogu da se osame. Rešili su da opreme sobe po svom ukusu, pa su prošlog vikenda kupili nov nameštaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading