"Želim dečaka": Marija Šerifović se podvrgla veštačkoj oplodnji!

Autor: Alo

Zabava

11.06.2020

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Životna želja pop zvezde Marije Šerifović je da postane majka, pa je zbog toga svojevremeno tri puta išla na veštačku oplodnju u Beogradu i Los Anđelesu! Pošto nije uspela da zatrudni, pobednica Evrovizije se razočarala, trenutno odustala od potomstva i posvetila se karijeri.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Marija Šerifović

- Ona je pre selidbe u Ameriku u jednoj privatnoj beogradskoj klinici pokušala da ostvari ovu želju. Kada u tome nije uspela, razočarala se i zaputila u Los Anđeles, gde ima odličnih stručnjaka u ovoj oblasti - otkriva dobro obavešten izvor.

Marija je nedavno ponovila da bi volela da rodi dečaka!

- Želim sina. Dečak može da bude kriminalac ili homoseksualac, a devojčice su mi strašne. Ne znam da li Srbija željno iščekuje moje naslednike, ali čim ih budem imala, rado ću to podeliti sa nacijom, jer lepše vesti od te nema - kazala je svojevremeno Šerifovićeva koja smatra da će biti dobra i posvećena majka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Živo

12.06.2020 11:25

Nisi ti za dečaka jer mrziš muški pol.