Sa Bojanom želi pred oltar, a evo sa kakvom lepoticom je Mirko Šijan bio u vezi pre Rodićeve!

Autor:

Zabava

15.06.2020

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin pevačice Goce Božinovske trenutno uživa u ljubavi sa Bojanom Rodić, svastikom Veljka Ražnatovića.

RepublikaFoto: instagram.com/miresijan
Bojana i Mirko

Njih dvoje ne kriju koliko su zaljubljeni, te svoju ljubav javno pokazuju putem video snimka i fotografijama, a Šijanova majka je oduševljena budućom snajkom, te je i istakla da bi bila presrećna ukoliko bi se uskoro venčali.

Međutim, pre Bojane, Mirko je bio u vezi sa Oljom Radoičić koja, kako mnogi kažu, ima sličnosti sa Rodićevom, naročito jer obe imaju izrazito crnu dugu kosu i sličan stil odevanja.

RepublikaFoto: instagram.com/miresijan
Bojana Rodić i Mirko Šijan

Olja na svom Instagramu objavljuje svoje fotografije u različitim odevnim kombinacijama, te joj u komentarima često pišu da izgleda prelepo i da i te kako ima stila.

Šijan i Olja bili su u višegodišnjoj vezi, a kada je Mirko upoznao Bojanu preko Veljka i Bogdane, navodno mu se odmah dopala. Nakon raskida sa Radoičićkom, sin Goce Božinovske je uplovio u romansu sa Ražnatovićevom svastikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @oljaradoicic on Jun 10, 2020 at 10:38am PDT

Mirko i Bojana se ne razdavajaju, a na proslavi povodom rođenja Veljkovog i Bogdaninog sina Željka, njih dvoje su razmenjivali strasne poljupce i nežnosti pred svima. Mnogi komentarišu da su Šijan i Rodićeva sledeći i da je moguće da svoju ljubav uskoro krunišu brakom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading