Ajfonka propevala o dilerima: Uhapšena starletina kriminalna grupa!

Autor:

Zabava

16.06.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na području Bijeljine sprovedeni su pretresi i hapšenja u okviru policijske akcije "kristal", rekla načelnica odeljenja za odnose sa javnošću MUP Republike Srpske Mirna Miljanović.

RepublikaFoto: instagram.com/ticamaksimovic
Tijana Ajfon

U ovoj akciji krajem maja uhapšena je poznata beogradska starleta Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon.

Načelnica Miljanović je istakla da pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP Srpske u saradnji sa Policijskom upravom Bijeljina sprovode nastavak operativne akcije "kristal", a sve sa ciljem razbijanja organizovane kriminalne grupe koja se bavi preprodajom narkotika. Aktivnosti se sprovode pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Kako Srpski telegraf dalje saznaje, na Tijanu vrše pritisak da kaže sve što zna o momcima koji pripadaju kriminalnoj grupi, a sa kojima je ona bila često u kontaktu i ugovarala poslove. Ono od čega svi strepe jesu poverljive informacije koje se nalaze u starletinom telefonu i koje mogu izazvati veliku buru.

Ko zna kako će Tijana nakon ovoga proći, nije smela da priča o nekim stvarima, kaže izvor

RepublikaFoto: youtube.com/BN TV

- Tijana nije slutila da će joj se ovo desiti. Taman kada je rešila da se malo smiri i povuče iz prostitucije, stiglo ju je sve ono što je radila dugi niz godina. Neće dobro proći jer je otkrila mnogo o momcima koji su članovi kriminalne grupe, što se kaže - propevala, i više nego što je trebalo. Ko zna šta će policija još saznati od nje budući da je sa tim momcima starleta bila i više nego bliska. U njenom telefonu postoje stvari koje mogu da unište te momke, ali i mnoge druge, ali i da otkriju stvari o njima što policija i ne sluti. U zamenu za slobodu izgleda da je ona bila spremna na sve, pa se tako raspričala i priznala i ono što nije nikako smela - kaže naš izvor.

Inače, kod Bijeljine je krajem maja u akciji "kristal" uhapšeno 16 članova organizovane međunarodne kriminalne grupe, osumnjičene za neovlašćenu proizvodnju i promet droga i oružja, te navođenje na prostituciju. U toj grupi bilo je 14 državljana BiH, jedan državljanin Slovenije i jedna državljanka Srbije - starleta Tijana Ajfon, koja je navodno i organizovala ovo okupljanje.

Podsetimo, Tijana Ajfon se trenutno nalazi u pritvoru. Sud BiH odredio joj je jednomesečni pritvor, dok je Srđan Šojić, skeledžija, pušten na slobodu. Ostalim osumnjičenima izrečena je mera zabrane.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Advokat: Tijan će uskoro na slobodu

Miloš Stevanović, advokat koji zastupaTijanu Ajfon, otkrio je kada bi starleta eventualno mogla da se nađe na slobodi:

- Tijana je pre nekih četiri-pet dana prebačena iz zatvora u Doboju u pritvorsku jedinicu Kazneno-popravnog zavoda u Bijeljinu. Ona se oseća dobro, smeštaj je dobar. Očekujemo da bi ona uskoro mogla da se nađe na slobodi, ne znamo tačno još koji datum je u pitanju, ali to ćemo znati vrlo brzo. Svakodnevno idem kod nje u posetu, čujemo se najmanje jednom dnevno. Tijana je u kontaktu sa svojom porodicom, koja vodi računa o njoj, javlja joj se dosta prijatelja. Mi se nadamo da će vrlo brzo biti u prilici da sama daje izjave.

Preti joj kazna do 15 godina

Ajfonka bi mogla da dobije čak 15 godina zatvora ukoliko se dokaže da je kriva za organizovanje prostitucije i krijumčarenje ljudi. Tereti se da je bila jedan od organizatora kokainske žurke, odnosno da je ilegalno iz Srbije dovela devet devojaka u vikendici u Suvom Polju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tok ispitivanja Tijane pevačic

16.06.2020 08:26

Islednik: "A sad ćeš ti nama da kažeš sve" Tijana: "Sve"