Suzana Mančić ulazi u političke vode?! Voditeljka bi mogla da postane gradonačelnica Beograda!

Autor: informer

Zabava

17.06.2020

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Mančić kaže da bi volela da bude gradonačelnica Beograda! Čuvena loto devojka pomno prati dešavanja na političkoj sceni i ubeđena je da bi se dobro snašla na nekoj odgovornoj funkciji.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Suzana Mančić

- Roditelji su bili za to da se još u mladosti priključim Savezu komunista. Međutim, shvatila sam da me to ne zanima, pa sam se posvetila estradi i televiziji, ali pratim politiku jer je to sastavni deo našeg života. Htela bih da budem gradonačelnik Beograda! Volim svoj grad i to bih na mnogo načina pokazala kada bi mi se ukazala prilika. To je veoma odgovorna funkcija, ali ja verujem da bih se dobro pokazala - priča poznata voditeljka, i dodaje da redovno izlazi na izbore:

- Najgore mi je kad čujem da neko kaže:"Baš me briga za izbore", ili: "Ne izlazim na glasanje". Od toga se ježim! Jedino ako izađemo na glasanje možemo da se izborimo za neke promene. Rado bih ušla u politiku, ali u ovom trenutku nemam puno vremena jer sam na relaciji Grčka - Srbija. Politika traži celog čoveka, to je veoma ozbiljan i odgovoran posao.

RepublikaFoto: instagram.com/mancic.suzana

Dok mašta o svom budućem angažmanu u politici, Suzana uživa sa ćerkama Natalijom i Teodorom, koje su posle duže vremena ponovo kod nje u Beogradu.

- Ćerke su se opet doselile kod mene. Natalija i Teodora dugo su živele van Srbije, pa je normalno da sam ih se uželela. Svakoj majci je puno srce kada su joj deca blizu, a nas tri smo baš mnogo vezane - kaže Suzana.

Mančićeva se dotakla i pandemije koronavirusa i priznala da se veoma uplašila za sebe i svoju porodicu.

- Nažalost, nekoliko dragih prijatelja mi je umrlo od korone, pa sam sve vreme bila u strahu. Iznerviram se kada čujem da neko kaže da koronavirus ne postoji i da je u pitanju teorija zavere. Dok je trajao policijski čas, puno sam čitala. Nije mi bilo teško da se doteram u karantinu jer žena uvek treba da izgleda negovano. Ljudi kažu da izgledam 30 godina mlađe, a to mi laska. Za mene su godine samo broj i ništa više - kaže voditeljka. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Svašta

17.06.2020 08:29

Ništa manje no 30. E, moja Suzana, blago ti upamet!

Dejan

18.06.2020 19:48

Što da ne . Kad može Ana može i SuzAna ! U čemu je razlika .