Ipak ništa od svadbe?! Sloba i Jelena odustali od svega, a evo i zbog čega!

Autor: Blic

Zabava

17.06.2020

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Slobodan Radanović veoma je vezan za svoju majku Draginju, pogotovo otkad je ostao bez oca, u januaru ove godine.

RepublikaFoto: youtube.com/paparazzo lov
Jelena i Sloba

Njegova majka Draginja nedavno je imala operaciju kuka, nakon čega je Sloba odlučio da je preseli iz Zrenjanina u Beograd, kako bi mu bila bliže, da bi mogao da je svakodnevno obilazi i pazi na nju:

“Sloba je uvek bio brižan i pažljiv prema majci, a naročito joj se posvetio otkako mu je otac preminuo. Draginja je srčani bolesnik, godinama pije lekove i ima dosta problema sa zdravljem. Usledio je problem sa kukom nakon kojeg je završila na operaciji i sledi dugotrajan oporavak. Kako je Slobin otac preminuo i Draginja je ostala da živi sama u Zrenjaninu, pevač je odlučio da je preseli za Beograd da ne bi bila sama, jer on ne može da putuje svaki dan, a želi da joj se nađe pri ruci”, otkriva dobro obavešteni izvor Blica i dodaje:

“Za ovaj plan ispričao je devojci Jeleni, a ona se sa njim složila da je najbolje da Draginja bar privremeno ostane blizu njih. Međutim, Slobin stan je jednosoban i prilično skučen, a kako mu partnerka sa decom često dolazi, nema mesta za sve njih. Radanović je razmišljao i o opciji da se preseli, ionako je podstanar, a veći dom bi mu odgovarao. Međutim, nije imao vremena da se tome posveti, a izdavao se manji stan u blizini njegove zgrade na Novom Beogradu, pa je odlučio da tu useli majku.

Pevač je kako se navodi, zbog smrti oca odlučio da odloži venčanje sa devojkom Jelenom Đuričanin:

“Zbog očeve smrti Sloba je rešio da odloži svadbu sa Jelenom, ali od venčanja i slavlja nisu odustali. Trebalo je da se uzmu proleća ove godine, ali su se na kraju odlučili za sredinu septembra. Radanović je bio vezan za oca i njegoVu smrt je baš teško podneo, a iz poštovanja je odlučio da u narednom periodu ne pravi nikakva slavlja. Draginju je ganula sinova odluka da se zbog smrti oca venčanje odloži”, zaključio je naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deran

17.06.2020 15:39

Ali zaštoooooooo?????