Sanja Marinković prvi put progovorila o krahu braka: "Ja sam žena i majka bez supruga"!

Autor: Blic.rs

Zabava

18.06.2020

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Sanja Marinković naglasila je da nema partnera, a zatim dodala da je zvanično i dalje u braku sa Aleksandrom Uhrinom, sa kojim ima sina Strahinju, i da su u odličnim odnosima.

RepublikaFoto: Promo foto
Sanja Marinković

Već neko vreme šuška se da je Sanja Marinković stavila tačku na višegodišnji brak sa Aleksandrom Uhrinom, a šarmantna voditeljka je priznala da sve tajne poverava Vesni Dedić.

- Mi smo dobre prijateljice i majke bez partnera u smislu bez supruga. Nastavljamo dalje. I kažem da smo sve lepe i manje lepe trenutke prošli zajedno - rekla je Sanja Marinković.

Na pitanje da li to znači da se papirološki razvela, Sanja Marinković je bez mnogo razmišljanja odgovorila:

- Ja sam i dalje u braku. Još se nisam zvanično razvela. Ja samo poštujem želje moje porodice da se zadrži intima i stvarno sam u tome istrajala. Ja nisam estradna zvezda. Ne verujem da moj brak koji je bio skladan, uobičajen kao i kod svake žene na ovim prostorima, nešto intrigantan. Ni sada nije intrigantan. Sve ide svojim tokom, uživamo.

Sanja kaže da se trenutno ne da novom muškarcu i da o tome ne misli.

- Ne nadam se ničemu u tom smislu. Ja sam potpuno ispunjena.

RepublikaFoto: Promo foto

Tokom vanrednog stanja, Sanja se posvetila privatnom životu, pa nam je otkrila kako je provodila vreme.

- Nisam preživljavala, ja sam uživala. Radila sam sve vreme posao koji mnogo volim, bavila sam se sportom koji obožavam, kao i sinom Strahinjom. Porodično smo se mnogo družili, imali dovoljno vremena za sebe. Nedostajali su nam baka i deka koji nisu bili sa nama, ali ne mogu da kažem da mi je išta falilo. Posvetila sam se i kući. Meni je bilo fenomenalno - priznaje Sanja.

Ova šarmantna dama koja je više od dve decenije prisutna na medijskom nebu Srbije priznaje da je uspela na svim poljima i da ne postoji ništa za čim žali.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show

- Sve što sam možda želela meni se i ostvarilo. Ne postoji TV format koji nisam radila osim kviza. Tako da u televizijskom smislu nemam preterane ambicije da bih nešto želela. Ostvarila sam se kao mama, upoznala sam najveću ljubav svog života, svog supruga. Svi su živi, zdravi. Moj brat živi u Beogradu, snaja mi je najbolja prijateljica posle Vesne, volim mnogo da putujem, igram aktivno tenis. Jedino što još nisam naučila lepo da kuvam - kaže kroz osmeh Sanja.

Majka mi je najveći kritičar

Sanja je priznala da samo od komentara jedne osobe najviše strahuje.

- Majka, koja je završila ekonomiju, moj je najveći kritičar. Nekada kada sam i maestralna, njoj možda nisam dovoljno dobra. Za nju sam uvek premršava, uvek je nešto moglo mnogo bolje da bude, ali ujedno ona je moja najveća podrška, moja najveća pomoć. Hvala na svemu tati i mami, koji su mi odmalena usadili želju za putovanjem - priznaje ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dejan

18.06.2020 19:51

Pa to je dada moderno , kul , fensi ...Ako se ne razvedeš jedno desetak puta , niko i ništa si . Kad babetine imaju "dečka" što ne bi i razulareni svet !

Petar

18.06.2020 20:47

Stalno u svoju emisiju dovodi raspuštenice i reklamira ih pa je to uticalo na nju. Umesto da reklamira skladan bračni život i odgajanje dece. Porodica je uvek na prvom mestu.

Maja

19.06.2020 19:46

Bese si ti razvela nekada davno... Karma ti li si?!