(FOTO) Isplivala frapantna tajna! Nećete verovati sa kojom estradnom ličnošću je bila Vesna Zmijanac, gledate ga svaki dan!

Autor:

Zabava

20.06.2020

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Vesna Zmijanac tokom osamdesetih godina prošlog veka bila je u braku sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom. Ovaj brak nije dugo potrajao, svega tri i po godine, a domaći mediji pisali su da su se Vesna i Miroljub rastali, jer ga je ona, navodno, varala sa kompozitorom Draganom Stojkovićem Bosancem.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Vesna Zmijanac

Miroljub se 1987. godine nakon razvoda od pevačice otvorenim pismom oglasio u javnosti u kojem je tvrdio da je Vesna imala romansu sa Bosancem, te da su se zbog toga razišli.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Bosanac

- Dragan Stojković Bosanac, Tahir Turkalić i ja bli smo dugogodišnji nerazdvojni saradnici u poslu i privatnom životu. Zajednički smor adili mnoge projekte, a motiv nam je bio kreiranje novog zvuka u narodnoj muzici. Kao primer takve neobične saradnje mogu da navedem da sam Dragana Stojovića čak pozvao da svira i na ploči moje tadašnje supruge Vesne Zmijanac. U to vreme Dragan Stojković nam je bo kućni prijatelj i on je zaista jedini čovek u koga ne bih posumnjao da bi mi se ikada mešao u brak, a naknadno sam saznao da je u oktobru prošle godine već bio sa Vesnom i posle toga. U novembru sam se sporazumno rastao sa Vesnom Zmijanac, saznavši za njene mnogobrojne avanture”, naveo je Miroljub Aranđelović Kemiš tada u otvorenom pismu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading