Preko kreveta do ugovora: Milica Dabović iznela šok detalj iz karijere!

Autor:

Zabava

20.06.2020

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Dakić, Milica Dabović i Dejan Milićević govori su o nepristojnim ponudama koje su dobijali.

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Milica Dabović

Poznati su ispričali situacije iz svog života u Jutarnjem programu kod voditeljke i urednice Jovane Jeremić.

- Nepristojne ponude dobijaju žene svakog dana i to se normalizuje u društvu. Nisam primetila da je u našoj zemlji doneta neka presuda. Sve je otišlo u neukus i pornografiju, pa moram da bacim deo krivice na žene, koje kada se oblače izazovno na posao i unose šefu sa dekolteom, ne mogu da kažu da su tu zarad posla. Žena bi trebalo da izabere adekvatnu garderobu, a ne da se oblači kao s*ks objekat - rekla je Snežana Dakić.

Košarkašica Milica Dabović takođe je dala svoj komentar.

- Imala sam jedno iskustvo da sam imala jedan ugovor i nepristojnu ponudu i nisam ostala u tom klubu jer sam odbila. Svakakve stvari se dešavaju. Dobila sam poziv da završim u krevetu, a ja nisam neko ko preko kreveta dolazi do ugovora. Najbitnije mi je da sebe mogu da pogledam u ogledalo - izjavila je Milica.

Fotograf Dejan Milićević istakao je da je i on sam dobijao nepristojne ponude od devojaka koje su samo želele lepe fotografije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading