"Dragi prijatelji ne mogu da odgovaram na poruke": Saša Popović pozitivan na koronu!

Autor:

Zabava

22.06.2020

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičar u aktuelnoj sezoni „Zvezda Granda“ Aleksandar Saša Popović je zaražen virusom korona. Ovaj mladi pevač se oglasio na društvenim mrežama i objasnio je gde se zarazio.

RepublikaFoto: youtube.com/Saznaj Više

– POZITIVAN SAM NA COVID-19! Dragi prijatelji, danas mi je potvrđeno prisustvo virusa! Mnogi od vas su već čuli, a da ne odgovaram na pojedinačne poruke, obaveštavam vas ovim putem! Pretpostavljam da sam se zarazio na jednom svadbenom veselju 14. Juna, tako da ukoliko smo imali kontakt nakon tog datuma, a osećate simptome javite se na Infektivnu kliniku da se testirate. Virus ni najmanje nije prošao, tako da vodite računa i čuvajte se! Ja se osećam dobro, nemam upalu pluća, temperatura je prošla, ostao je samo kašalj! Poseban apel na kolege pevače i muzičare koji su u stalnom kontaktu sa ljudima, čuvajte se koliko je moguće! – poručio je Popović na svom profilu na mreži „Facebook“.

Kako se podseća, pre nekoliko nedelja, Aleksandar je prošao direktno dalje u naredni krug takmičenja u „Zvezdama Granda“.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Aleksandar Saša Popović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading