(FOTO) Njena lepota boli: Jelenu i Mirka svi znate, a evo kako izgleda i čime se bavi najmlađa ćerka Goce Božinovske!

Autor: Kurir

Zabava

24.06.2020

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već nedeljama sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan nalazi se u žiži javnosti zbog veze sa Bojanom Rodić. S druge strane Mirkove sestre i Gocine ćerke žive potpuno drugačiji život nego oni.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Goca Božinovska

Najstarija Gocina ćerka Jelena Vučković živi sa mužem u Valjevu i ima redovno nastupe širom Evrope. Najmlađa naslednica Zorana, prema saznanjima domaćih medija, zaposlena je u jednoj državnoj firmi.

Gocina ćerka važi za vrednu i sposobnu devojku kojoj je posao na prvom mestu. Iako živi u Surčinu, nikada ne kasni na radni zadatak i sve zahteve poslodavca ispunjava u roku.

Zorana deo svoje plate od oko 60.000 dinara redovno daje i majci, a nema običaj da se pojavljuje na gradskim dešavanjima i u estradnim krugovima. Ona je diplomirala na Fakultetu za finansije i bankarstvo, a Goca je ponosna na nju.

RepublikaFoto: instagram.com/zoranasijan
Zorana sa mama Gocom

- Imam troje dece i sve troje su različiti. Svako od njih je priča za sebe. Mirko me najviše sekira. On jeste nestašan, ali je dobar kao lebac, dok su mi ćerke druga priča. Jelena voli da peva i stvarno je talentovana, a ima i na koga da bude, dok je Zorana druga priča. Ona je oduvek volela da bude uspešna poslovna žena i to joj odlično ide. Nije važno gde i šta radi, važno je da radi ono što voli. Školu je završila i ponosna sam na nju - rekla je svojevremeno za medije Goca.

Zoranini profili na društvenim mrežama su zaključani, pa je tako svima dala do znanja da ne želi eksponiranja.

RepublikaFoto: instagram.com/zoranasijan
Zorana Šijan

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading