Bila je previše ljubazna, znali smo da je prevarant: Komšije iz Beograda oplele po Romani!

Autor: Alo.rs

Zabava

28.06.2020

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije se zgražavaju!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Romana Panić

Romana Panić nedavno je kupila stan u naselju Veljko Vlahović, a njene komšije nakon šok vesti da je sa svojim partnerom Filipom uhapšena u Australiji zbog krađe novca sa bankomata, nisu se ustručavale da otkriju svoje pravo mišljenje o njoj. 

"Ranije je stalno odlazila u prodavnicu po namirnice, tu dole na uglu i sretale smo se. Bila je fina, ljubazna, nasmejana. Čitala sam u novinama šta se desilo... Šta da vam kažem? Strašno je sve to, nikada ne bih rekla da je za tako nešto sposobna", rekla je jedna komšinica i pokazala zgradu u kojoj Romana ima stan.

- Nisam je video od pre korone. Bila je ovde za Božić i pravila je žurku, koja je trajala do 5 ujutru. Bunile su se i komšije i hteli su da zovu policiju... Muzika je bila glasna, ona je pevala, verovatno pod dejstvom alkohola - ispričao je na početku razgovora izvesni gospodin iz kraja, te dodao da je u garaži i dalje parkiran "pežo" italijanskih tablica, koji je vozio pevačicin dečko Filip, s kojim je uhapšena u Australiji.

Kako je dalje objasnio, budući da mu je posao da brine o održavanju zgrade, pevačica mu nikada nije dala novac za održavanje.

RepublikaFoto: instagram.com/romana_panic
Romana Panić

"Nikada nije platila ništa. Čak ni račune od stana ne plaća. Zatekao sam pre par dana gomilu računa na njenim vratima."

- Taj mladić sa kojim je u vezi je mlad, crn i lep, dolazio je tu stalno, uvek je bio ljubazan i fin. Iz životnog i radnog iskustva znam da su najveći prevaranti i kriminalci, ljubazni i fini ljudi. Takva je i ona bila. Nasmejana, pristojna - dodaje on, penzionisani policijski pukovnik, dok je njegova supruga sa terase iz prizemlja sve vreme slušala razgovor.

- Mnogo mi je žao što se to desilo, što se obrukala i što su je uhapsili. Nikada prema meni nije bila neljubazna niti arogantna - dodala je ona. 

RepublikaFoto: instagram.com/romana_panic
Romana Panić

Podsetimo, Romana Panić i njen dečko Filip Mrkajić uhapšeni su pre nekoliko dana u Brizbejnu, u Australiji, zbog krađe. Oboje su, nakon priznanja krivice, dobili po 12 i 14 meseci zatvora, a osim toga, moraće i da vrate novac koji su protivpravno prisvojili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dule

28.06.2020 14:50

Bila vam sumljiva jel je bila fina...Trebala je da vam se posere u hodnicima i pobaca smece i nebi bila sumljiva ...stoko smrdljiva ,a svima ste se hvalili kako u vasoj zgradi zivi romana ...