Pevač umire od bolova, jedva hoda: Darko Lazić ponovo operiše kuk!

Autor:

Zabava

30.06.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić iako je smršao čak 50 kilograma i dalje ima zdravstvenih problema sa nogom i moraće na još jednu operaciju.

RepublikaFoto: instagram.com/new_me911
Darko Lazić

Darko Lazić iako je smršao čak 50 kilograma i dalje ima zdravstvenih problema sa nogom i moraće na još jednu operaciju.

Kako saznajemo, pevač zbog toga nije zabrinut, ali njegova verenica Marina Gagić, kao i roditelji, strepe kako će se sve završiti, a posebno se plaše što će opet ići pod totalnu anesteziju.

- Od kada je smanjio želudac i smršao preko 50 kilograma, Darko je drugi čovek. Ima volje i za poslom i za životom. Više skoro i ne pije, redovno trenira i zdravo se hrani - kaže izvor za Skandal i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Ovako Darko sada izgleda

- Međutim, iako je smanjio kilažu, on i dalje teško hoda i ima bolove kada se oslanja na nogu koja mu je od nesreće pravila probleme zbog povređenog kuka. On ide redovno na terapije i preglede, a lekari su mu predložili da odradi još jednu operaciju, sa čim se on slaže. Marina i njegovi najbliži strepe da li će sve biti dobro na kraju, a posebno brinu što će opet ići pod totalnu anesteziju.

Pošto su mu bolovi jaki i učestali, Lazić želi što pre da ih se reši, pa razmišlja pozitivno i uverava najmilije da će sve proći kako treba i da će mu ta intervencija poboljšati celokupno zdravlje.

Marina i najbliži strepe da li će sve biti dobro na kraju, a posebno brinu što će opet ići pod totalnu anesteziju

- Dare je veliki optimista. Jedva čeka da se ta operacija završi i da, taman kada mali Aleksej prohoda, izađe sa njim na livadu u Brestaču i da zajedno igraju fudbal. Siguran je da je vreme poroka iza njega, sluša savete lekara i sprema se za još jednu intervenciju, siguran da će nakon nje čvrsto stajati na svojim nogama. Smiruje i majku i Marinu i obe ih uverava da nema razloga za brigu jer je svoje zdravlje poverio najboljim lekarima u zemlji, a nakon operacije planira da ide na fizikalne terapije sve dok ne bude sasvim izvesno da je potpuno izlečen - završava izvor.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Lazić: Sve bih dao da opet normalno hodam

Pevač je priznao da je zadovoljan svojim izgledom, ali da to nije kraj pošto želi da smrša još nekoliko kilograma. Takođe je otkrio da mu je velika želja da se opet kreće normalno.

- Ne možete da zamislite kolika mi je želja da opet potrčim, a da me ništa ne boli. Brzo se umaram, koliko god da napredujem sa oporavkom, nije to to. Sve bih dao kada bih bio kao pre. Kada kažem kao pre, mislim na svoje noge, a ne na ponašanje - rekao je pevač.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading