Tresla se ko prut pa nakljukala lekovima: ANI BEKUTI POZLILO NA SNIMANJU EMISIJE!

Autor: Svet

Zabava

30.06.2020

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta i Marija Šerifović posvađale su se kao nikad do sad. Iako smo navikli da se žiri takmičenja Zvezda Granda često svađa, pa se niko ne iznenadi kada jedni drugima upute salvu uvreda i ružnih reči, ovog puta su po mišljenju Bekute pređene sve granice.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Ana Bekuta

Nakon što je Marija javno izrekla svakakve optužbe na njen račun, umešao se i Milutni Mrkonjić koji je stao u zaštitu svoje partnerke.

- Mrka je poludeo kada je čuo da je Ana zbog Marije popila lek za smirenje i napustila emisiju. On Mariju uvažava kao umetnika i pevačicu, voli njene šale i smisao za humor, ali smatra da je ovog puta preterala i da je Ani zbog nje pozlilo, što je nedopustivo. Rekao je ako se još jednom ponovi, on će lično popričati sa njom - kaže dobro obavešten izvor koji se našao na licu mesta i video da je Bekuta bila prilično potresena i sa knedlom u grlu pričala u bekstejdžu.

- Šta meni ovo treba. Da se svađam i nerviram! Zbog koga i čega. Da zdravlje svoje kidam zbog nekih koji ne znaju ni da te ispoštuju, da imaju neki respekt prema tebi kao kolegi, čoveku, pevaču. Mene su našli da prozivaju i ponižavaju pred kamerama. Na šta ovo liči? Ovo prelazi sve granice, ne mogu ja ovo više. Dokle, ima li kraja ovom bezobrazluku - izgovarala je Ana vidno uznemirena sedeći sama za stolom.

RepublikaFoto: Telegraf/V. LUKIĆ

U jednom momentu je, kako je rekao izvor, izvadila iz torbe nešto to mu je zaličalo na lekove za smirenje, što je popila uz čašu vode. Pošto je video da Ane nema, Saša Popović je došao do bekstejdža da vidi šta se dešava i sa njom popričao nekoliko minuta. Objasnio joj je da ne shvata lično i da je to samo šala, da se međusobno svi vole i uvažavaju, pa je Bekuta nekako uspela da se smiri.

Posle nekog vremena se vratila na svoju poziciju, tako da je emisija mogla da se nastavi. Ipak, atmosfera se nije sasvim opustila, ali s obzirom da se snimanje nastavlja tek u septembru i Ana i Marija imaju vremena da se ohlade.

Konflikt između njih desio se na snimanju jedne od emisija “Zvezda Granda”, kada je pobednica “Evrovizije” skrenula pažnju koleginici da je osvetoljubiva i da komentare na račun takmičara doživljava previše lično!

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA/instagram.com/serifovic

- Za razliku od velikog dela ovog žirija, pamtim svaki glas kojije dat raznim takmičarima. Ana je rekla da je u prvoj pesmi imala problem sa tvojom bojom glasa. To slobodno uzmi i baci u đubre, taj komentar, jer je prva pesma bila prelepa i pretačna - rekla je između ostalog Marija svojoj takmičarki, što je Ani bilo dovoljno da odreaguje.

- Stvarno nema smisla da se tako ponašate, i ti Marija i Jelena. Da se mi ovde svađamo zbog kandidata. Imate da skinete kapu i da mi se zahvalite na glasanju. Sita sam vaših komentara i prozivanja. Ajde, bre, ućutite više - dodala je Ana, na šta je Šerifovićeva ponovo uzvratila još žustrije.

- Ana, šta je tvoj problem? Istorija i emisije iza nas su pokazatelj da se svetiš. Glasovi koje daješ govore to. Ljudi i publika pričaju i pišu to. Znaš šta je još problem, što se mi ovde šalimo, pravimo program, ali nakon toga to ne doživimo baš lično, za razliku od tebe. Ti sve što ti se kaže shvataš lično, pa se u sledećem takmičarskom paru svetiš i radiš kontra svih pravila! Ovo je apsolutna istina. To je tvoj karakter.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda

Iako su ostali članovi žirija pokušavali da spuste loptu, to im nije pošlo za rukom, pa je Ana, koja je sve vreme zbog nervoze ispijala vodu ponovo uzvratila:

- Pun mi te je kofer više! - dobacila je Bekuta posle čega je vidno uzrujana napustila snimanje i otišla iza scene.

Ono što je sigurno jeste da Marija nije osvetoljubiva, a da li će Ana prihvatiti činjenicu da se sve radi zarad programa i da ne prihvata stvari previše lično, ostaje da vidimo u novoj sezoni takmičenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading