Ako shvatim da te poznajem, gotov si: Kija javno zapretila osobi koja joj godinama zagorčava život u medijima!

Autor:

Zabava

05.07.2020

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I ona ima probleme sa progoniteljima!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kija Kockar

Kristina Kija Kockar požalila se na društvenim mrežama i ispričala šta joj se dogodilo.

Naime, ona je imala sličan slučaj kao njena koleginica Teodora Džehverović, pa kaže da je maltretiraju na društvenim mrežama.

"Sećate li se kad je Tea u emisiji rekla ime i prezime osobe koja je maltretira na društvenim mrežama i da su joj trebale godine da je nađe? E sad, onog jadnog iz Herceg Novog,od prošle godine, što je stavio "story" u vezi narkotika smo našli za pet min, od adrese do kakva jaja voli da jede, pa popio i krivičnu jer da ga nađem imam više resursa. ZAPAMTITE TO!", napisala je Kija, pa dodala:

RepublikaFoto: instagram.com/kijakockar
Kija Kockar

"Pošto trenutni psiho, po mojoj proceni osoba kojoj možda nisam odgovorila na poruku, po 10373729 pravi lažne profile, obezbediću da gostuje u emisiji, da se žali na mene, jer sam ja mala maca za sve vas kad ja krenem da vas maltretiram. Ukoliko je to osoba koju znam, što je verovatno, biće mi još veće zadovoljstvo. Nađite život, ne trebam vam ja na kičmi. Samo gubimo vreme. Širimo ljubav."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading