Pevačice pozitivne na koronu ugrozile druge Milica zarazila majku šina: Slavica se voza po gradu

Autor:

Zabava

11.07.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Todorović i njena koleginica Slavica Ćukteraš u isto vreme saznale su da su pozitivne na KOVID-19.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Milica i Slavica

Obe su se izolovale i u kućnim uslovima, uz lakše simptome, čekaju da se organizam izbori sa virusom. Kako saznajemo, u međuvremenu se dogodila drama u domu Todorovićeve u Kruševcu jer je Miličina majka Jasmina nakon nekoliko dana otišla da se testira i saznala da je pozitivna na koronavirus, zbog čega Milica krivi sebe.

- Milica boravi sve vreme kod majke i logično je da joj je ona prenela virus. Zbog toga je van sebe, a njenoj mami nije dobro i, za razliku od Milice, ima ozbiljne zdravstvene tegobe - navodi izvor.

Todorovićkina majka je otišla da se testira i saznala je da je pozitivna, nakon čega joj je predloženo da ostane u bolnici.

- Jasmina je zbog simptoma otišla na testiranje, primljena je u bolnicu, a test je odmah pokazao da je pozitivna na KOVID. Veoma se loše osećala, pa je daljim pregledima i analizama ustanovljena upala pluća. Iako je imala mogućnost da lečenje nastavi u bolnici, lekari su se složili da terapiju može da uzima kod kuće uz redovne kontrole, a u slučaju da se stanje dodatno pogorša, moraju hitno da je odvezu nazad u bolnicu - objašnjava izvor i dodaje:

RepublikaFoto: e-stock/A. NALBANTJAN
Slavica Ćukteraš

- Iako se ni Milica još nije oporavila, ona sve vreme bdi nad majkom. Ne postoji lekar s kojim nije kontaktirala i tražila savet da Jasmina što pre ozdravi i stane na noge. Rekla je: "Desi li se nešto mami zbog mene, ubiću se".

Dok se Milica ponaša maksimalno odgovorno, Slavica Ćukteraš izazvala je burne reakcije javnosti zbog ponašanja. Pevačica koja je pre pet dana potvrdila da ima koronavirus ostavila je pratioce bez teksta, objavljujući snimak iz automobila. Slavica je negde krenula bez maske i rukavica, a trebalo bi da je u samoizolaciji. U kolima je bila veoma dobro raspoložena, pevušila je Severininu pesmu, ali nije rekla kuda se uputila. Nadamo se da nije toliko neodgovorna i da je ipak krenula na kontrolu, ali dok se pevačica ne oglasi, možemo samo da pretpostavljamo.

RepublikaFoto: google.rs
Milica Todorović

- "Stavi masku!", "Sram te bilo, kalašturo neodgovorna", "Ajde što sebe ne paziš, ali odakle ti pravo da ugrožavaš druge?" - samo su neki od komentara ogorčenih ljudi.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Milicom, kao i sa Slavicom, kako bismo proverili navode do kojih smo došli, ali do zaključenja ovog broja nisu odgovarale na naše pozive.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading