(FOTO) NIKO SE ZA MENE NIJE BORIO KO ON! Karleuša uputila EMOTIVNE REČI: Pevačica van sebe nakon onoga što se dogodilo!

Autor:

Zabava

13.07.2020

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno ste često na fotografijama Jelene Karleuše viđali i njenog menadžera, Zorana Birtaševića, ali mnogi zapravo i ne znaju koliko su oni bliski.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Jelena Karleuša

Jelena je ovaj put imala potrebu javno da se oglasi i svima stavi do znanja koliko joj on znači:

- Malo ko od nas ima tu sreću da upozna prijatelja za čitav život, prijatelja koji se žrtvuje i bori za nas kao otac, brat… Prijatelja u dobru, a najviše u zlu. Imala sam tu sreću, upoznala sam čoveka koji mi je postao najveći oslonac, podrška, saobrac, i brat. Čoveka koji je postao moj najverniji saradnik u ovoj zemlji u kojoj doživljavam samo sputavanje, nerazumevanje, napade i medijski linč. Niko se za mene nije borio, sem moje majke i moje tetke, kao Zoki. I zato ne dozvoljavam ni jednu negativnu reč o njemu od strane tviteraša i ostalih… Jer da znate kroz šta smo on i ja prošli, skinuli biste kapu i rekli: "Svaka čast" - počela je Jelena.
RepublikaFoto: Youtube.com/K1 Televizija

Pevačica je naglasila da je Birtašević u najtežim trenucima ostao uz nju, i da je svaki napad na njega, napad i na nju.

- Svako bi od vas vrišteći pobegao pred prvom preprekom koju sam imala, pred prvim problemom. On je ostao. Hrabro i mudro. Biti uz ženu kao što sam ja u ovoj zemlji može samo onaj ko je mnogo voli, veruje i poštuje. Samo onaj ko je spreman da bude lav uz jednog lava. I sigurna sam da moji pravi fanovi znaju koliko smo Zoran i ja pružili tužnoj sceni Balkana. A oni koji ne znaju, koji to ne vide i ne cene, nisu fanovi i ne zaslužuju trud, krv, rad, suze, znoj. Cenite Zorana, napad na njega je napad na mene… - napisala je Karleuša.

Evo kako je to izgledalo:

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
jaaaaaaaaaaaaao

14.07.2020 00:35

izgleda da se zarazio

pobrkasve

14.07.2020 00:48

to mu je posao i plaća ga ili ne .