Folker se razbesneo nakon salve malicioznih komentara! Sloba: Brao sam višnje i visio na limenom krovu da zaradim džeparac!

Autor:

Zabava

14.07.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Slobodan Sloba Radanović prvi put je putem društvene mreže Tviter otkrio kako je zarađivao za život pre nego što je postao poznat. Jedan od najplaćenijih folkera današnjice istakao je da je nekada zarađivao za džeparac tako što je išao u nadnicu.

Foto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba Radanović

Na iznošenje ovoga podstakla ga je situacija iz njegovog bliskog okruženja.

- Sestra mog druga već nekoliko dana pokušava da nađe četiri berača malina za dnevnicu 25 evra i niko neće - napisao je pevač, a potom se osvrnuo na ono što je radio.

- Ja sam kao klinac za džeparac brao višnje, jabuke, istovarao šlepere sa cementom i ugljem, visio po ceo dan sa limarima na limenom krovu, na plus 40 i teglio limene ploče i cigle - naveo je.

Nakon njegovog obraćanja usledila je salva malicioznih komentara: "Trebao si ostati tamo", "To sa cementom ti ide bolje od mikrofona", "Zahvali se Kiji, još bi ti vukao cement da te nije odvela u Beograd". Bilo je i onih koji su ga žustro branili:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Sloba Radanović

- Ispljuvaste čoveka, a ništa loše nije rekao. Koliko nezadovoljnih i negativnih komentara. Sve lenčuge, niko neće da radi. Posao nema samo onaj koji moli boga da ga ne nađe. Ništa loše nema u ovoj objavi.

Sloba je pobesneo zbog osuda, a nekima nije ostao dužan, te je na komentar jedne devojke: "Dva bambija za tebe" odgovorio: "Ostavi me na miru, molim te, dosta nam je loših silikona za danas!".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlada

15.07.2020 12:15

Nema nastupa. Neka i sada bere višnje.