Gradonačelnik optužio Kockarevu: Kija je zarazila pola Leskovca, zbog nje smo u vanrednoj situaciji!

Autor:

Zabava

15.07.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik i prvi čovek gradskog štaba za vanredne situacije u Leskovcu Goran Cvetanović iznenadio je javnost nakon što je za lošu epidemiološku situaciju u ovom gradu okrivio nastup Kristine Kije Kockar.

Foto: e-stock
Kija Kockar

Naime, kako je Srpski telegraf tada prvi pisao, Kija je 03.07.2020. godine u Leskovcu u diskoteci "Kuća"ugrozila živote više stotina mladih ljudi zbog nastupa koji nije otkazala uprkos preporukama struke o zabrani okupljanja, a sada se nakon skoro dve nedelje oglasio i gradonačelnik ovog grada, koji nije birao reči kada je u pitanju bivša zadrugarka.

Kako je saopštio, odluka o vanrednoj situaciji je doneta jer preporuke donete pre sedam dana, koje su podrazumevale skraćenje radnog vremena ugostiteljskih lokala do 23 sata i obavezno nošenje maski u javnom i taksi prevozu, nisu poštovane.

- Situacija je nepovoljna, preporuke od pre sedam dana nisu poštovane. Jedna diskoteka je prošlog vikenda organizovala koncert Kije Kockar, samo njeno ime govori o kakvoj se osobi radi, ovog vikenda je bilo nekakvih pena-partija, a ima i najava da će ih biti i sledećeg vikenda. Apsolutno su svi radili do dva sata posle ponoći iako je preporučeno do 23 sata. Sistem preporuka nije uspeo - rekao je Cvetanović.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Goran Cvetanović

Iako je broj novozaraženih u Leskovcu od samog početka epidemije veliki i konstantan, odluka o vanrednoj situaciji uvedena je tek pre dva dana i to na 14 dana.

Nakon ovakvih optužbi, oglasila se i Kockareva, koja i dalje nema nimalo griže savesti, već je brutalno napala gradonačelnika Leskovca, nazvavši ga go*netom.

- Srce, pre nego što počneš da brineš o mom imenu, nadimku, prezimenu i kakva je to osoba sa istim, nemoj ja da počnem da malo brinem o tvojim člancima gde ponižavaš i vređaš žene. Ti si krivično osuđen za nasilje, zato ti je bolje da ćutiš - napisala je Kija na svom Instagram profilu, pa dodala:

- Hajde još malo da se pozabavimo njegovim člancima. E, pa ovako. Da li to piše da je čovek koji je osuđen da je pretukao svoju ženu uz pretnju pištoljem sada na funkciji gradonačelnika??? Da li sam ja to dobro pročitala?? I plus sve ovo ostalo... jojjj.. Sad go*na niz vodu i da pomognemo ljudima kojima je potrebno. Hvala, Leskovac, na svemu, čuvajte se korone i budala.

Gradonačelnik Leskovca potvrdio je da je jedan od njegovih sinova zaražen virusom, kao i član njegovog kabineta, odnosno pomoćnik Andrija Atanasković.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Zaštitnu masku okačila na mikrofon

Kija je na pomenutom nastupu u Leskovcu zaštitnu masku ponela i okačila je o stalak za mikrofon. Sve vreme je igrala i nekoliko puta je čak imala i kontakt sa publikom, tj. dodirivala ih je za ruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlada

15.07.2020 12:07

Zaštitnu masku okačila na mikrofon. A mogla sa zaštitnom maskom da peva? Da su svi maske stavili ništa im ne bi bilo.