DŽEK! Lukas čašćavao sve redom! Spiskao 15.000 evra u Dubrovniku!

Autor:

Zabava

21.07.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Aca Lukas je pravi džentlmen, a kada je kavaljerstvo i pažljivost prema porodici u pitanju, ubraja se u folk zvezde koje ne žale para, te je na luksuzno letovanje za bivšu ženu Sonju, ćerkicu Viktoriju i pastorku Sofiju Šašić spiskao oko 15.000 evra.

Foto: ST/ D. KADIĆ
Aca Lukas

Iako su Lukas i Sonja imali turbulentan odnos, koji se završio krahom braka, pevač i bivša očigledno su uspeli da reše sve nesuglasice i ponovo odlično funkcionišu i u najboljim su prijateljskim odnosima.

Aca je rešio da finansira Sonjino letovanje kako bi zajedno proveli vreme na moru sa njihovom ćerkom Viktorijom i njenom ćerkom iz prvog braka Sofijom. Sonja i Viktorija uživale su u jednom od najluksuznijih hotela u Dubrovniku "San gardens", a pevač je za odmor od 11 dana dao čitavo malo bogatstvo:

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Sonja

- Sonja se odlučila za luksuzni hotel sa pet zvezdica koji je smešten na lokaciji blizu glavne plaže, koji ima tri bazena u okviru kompleksa. Imali su svoju rezidenciju, konak koji je bio rezervisan samo za njih porodično, a na raspolaganju su im bili i spa, fitnes centar i ostali sadržaji. U restoranima čija se suma mediteranskih jela kreće minimum od 50 evra pa do 130 evra stalno su boravili, s obzirom na raspoloživost prefinjenih aranžmana koji su im odgovarali. Iznajmili su i jahte na nekoliko dana, čija cena dostiže i do 1.000 evra za dan - otkriva nam izvor blizak Vuksanoviću i dodaje:

- Sonja je posetila i Split, provela je veče kod drugarice. Obišli su i Makarsku panoramu, a "Koral bič klub", pored "Riksosa", bilo im je omiljeno mesto na plaži, na kojem je Sofija volela da se fotografiše sa drugaricama - završava izvor.

Folk zvezda je ponovo u prijateljskim odnosima sa bivšom suprugom, te joj je priredio iznenađenje

Kako dalje saznajemo, Sonja je bila zadovoljna smeštajem i luksuzom kojim ih je Lukas iznenadio, a ćerkica Viktorija bila je presrećna što letuje sa mamom i tatom.

Foto: ST/ D. KADIĆ

Za 10 dana ponovo na more

Po navodima izvora, Vuksanović će ponovo sa ćerkom i bivšom ženom posetiti ovu mondensku luksuznu lokaciju za oko 10 dana jer im se veoma dopao Dubrovnik, te će se privatnim letom uputiti na novu lokaciju.

- Sonja ima istančan ukus kada je sve u pitanju. Jako joj se dopao "Tui blue" na Jadranu, a želi da poseti još lokacija. Kako ne radi zbog korone, Aca je izdvojio vreme za još jedan odmor kako bi usrećio bivšu i njihovu ćerku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading