SABLASNA ISPOVEST! Sudije koje su sudile Kristijanu poginule pre izricanja presude: "Moja majka je proklela i treću koja me je osudila na 14 godina!"

Autor: avaz

Zabava

22.07.2020

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Kristijan Golubović, koji izašao iz zatvora, požarevačkog zatvora "Zabela" otkriva kako je proveo zatvorske dane i kada mu je zapravo bilo najteže u ovim danima.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kristijan Golubović

Podsećamo da je Golubović potpisao ugovor i da ćemo ga gledati u novoj sezoni rijalitija "Zadruga" koji počinje u septembru.

U zatvoru mu je naviše nedostajala porodica.

- Najviše su mi nedostajali supruga Iva i ćerka Vera, kao i sin Lazar. Falili su mi i pravi pravcati prijatelnlji - kaže Krisitjan.

-Najteži zatvor je svaki kada ležite, kao ja, na pravdi boga za (nedelo) koje nisam počinio… Fizički sam izdržao i najgore zatvore jer mi je psiha non-stop van te jadne i monotone sredine! Najbolji zatvori su svi sem srpskih u kojima je sistem truo i pun trulih neznanaca. Bio sam u svim evropskim zatvorima i svi su za 100 klasa bolji od srpskih buvara - kaže Kristijan.

Kada se saberu njegove kazne u zatvoru je bio dvadeset godina.

RepublikaFoto: instagram.com/kristijan.krile_official

-Dvadeset godina, ali sve po par godinica… Robija je preko šest godina baš robija, a tako po dve, tri, četiri godinice se ne oseti toliko teško i dugo. Moje godine su bile ispunjene samoedukacijom. Svi u tom jadnom prostoru su mi bili bezbojni i nebitni sem baš par pravih drugara… Pozdravio bih ih ovim putem…svaki dan mi se javljaju iz zatvora - kaže Kristijan koji se inače zove Aleksandar Kristijan.

- Kum mi je dao jedno posvećeno Isusu Hristu – Kristijan, koje znači hrišćanin. A baka Vera mi je dala po kralju Aleksandru. Tako je ostalo i upisano. I dan danas budale misle da mi je Kristijan nadimak - kaže Golubović.

Iako je uvek zračio samouverenošću, ovo je nešto što nikako ne može da prežali.

- Puno puta sam hteo da se osvetim onom ko me je osudio bez dokaza sa petostrukim aršinom… Ali to je u dva slučaja uradio Bog umesto mene… Već dvoje sudija su mi poginuli u kolima pre pravosnažnosti njihovih prvostepenih presuda. Moja majka je proklela i zamolila Boga da tu sudbinu snađe i ovu treću koja mi je dala 14 i po godina za nešto što nisam počinio - ispričao je Golubović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading