U KRITIČNOJ SITUACIJI: Poznata srpska pevačica zarazila svoju majku koronom, jedva izvukla živu glavu!

Autor:

Zabava

24.07.2020

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Didanović, koja je uspešno završila borbu sa koronavirusom, otkrila je da su joj stigli rezultati da je negativna u ovonedeljnom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal".

RepublikaFoto: Promo foto

- Evo da kažem, pozdrav za tebe, lepu Mariju i ekipu. Danas su mi stigli rezutalti, negativna sam. Najgore je prošlo, pobedila sam virus. Kriva sam bila, u ovom drugom naletu, nisam držala distancu, nisam nosila masku.

Mislila sam da sam se prehladila, kada sam shvatila da sam izgubila čulo mirisa, shvatila sam da moram da se testiram. Zarazila sam i svoju mamu, ona je bila u teškoj situaciji. Sva sreća, sve se dobro završilo - rekla je Katarina.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Katarina Didanović

Što se tiče simptoma, svako na svoj način reaguje. Maja i ja smo imale stresne trenutke, nije se znalo kako će se to završiti. Zahvalila bih se zdravstvu, posebno obrenovačkom. Naježila sam se. Veliki aplauz za njih, volela bih da im opet aplaudiramo - rekla je pevačica.

Ljudi, držite se i čuvajte se - poručila je na kraju Katarina.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading