SABINA: Sramota što mi sahraniše živog Sinana!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba odjeknula je u utorak uveče na društvenim mrežama vest da je Sinan Sakić izgubio bitku za život. Na svu sreću, radilo se o lažnoj informaciji koju su članovi najuže familije odmah demantovali. Ovakve dezinformacije dodatno su potresle već uznemirenu porodicu, jer su morali da odgovaraju na brojne pozive i objašnjavaju da je pevačevo stanje stabilno.

RepublikaFoto: instagram.com/sinan_sakic
Pevača sve češće bude iz veštačke kome

- Sramota, ovo je nečuveno, sahraniše mi živog muža! Ja sam u šoku, da mi je neko pričao da ću ovo da doživim, ne bih mu verovala - rekla je Sabina jednom od najbližih prijatelja koji je sve vreme uz nju u bolnici u Tuzli.

Kako dalje saznajemo, uprkos ovim informacijama, Sinanovo stanje juče se u znatnoj meri poboljšalo u odnosu na stanje od pre nedelju dana, kada su mu ugrađeni stentovi u bubrežnoj kesi.

Iako je folker bio životno ugrožen, njegova supruga Sabina i porodica verovali su u izlečenje, a tračak nade davala im je činjenica da je Sakić tražio vode i nešto da pojede. Prijatelji tvrde da Sinana sve češće bude iz veštačke kome, te da sada lakše i komunicira sa članovima porodice.

- Sinana su držali u veštačkoj komi kako bi mu sačuvali snagu da se izbori sa bolovima. Sada ga sve češće bude, a čak i priča sa Sabinom, traži joj da jede i pije vodu. Dobro je raspoložen, što ohrabruje i doktore i porodicu - govori izvor blizak Sakićima.

Podsećanja radi, folk legenda Sinan Sakić od pre tri dana je u kritičnom stanju i nalazi se u Kliničkom centru u Tuzli, gde se za njegov život bori tim od 12 lekara. Kako Srpski telegraf saznaje, pevaču je za oporavak neophodna transplantacija jetre, koja se trenutno ne može izvesti zbog oslabljenog organizma, a bubrezi su počeli da mu otkazuju, te ga lekari drže u veštačkoj komi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading