SUZANA MANČIĆ TRI PUTA IZGUBILA BEBU!

Autor: J. V.

Zabava

27.10.2017

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Suzana Mančić godinama je izbegavala da govori o najtežim životnim trenucima, a sada je odlučila da svoje bolno iskustvo podeli sa javnošću.

 

Објава коју дели Suzana Mancic (@mancic.suzana) дана 1. Апр 2017. у 2:52 PDT

Naime, Suzana je priznala da je čak tri puta izgubila bebu, a sva tri puta nosila je sinove.

- Prvu bebu izgubila sam odmah na početku, u trećem mesecu trudnoće. Tada se ispostavilo da imam dvorogu matericu. Kada sam zatrudnela drugi put, u drugom mesecu sam doživela komplikacije i doktor je izvršio kiretažu. Treće večeri sam se probudila u lokvi krvi. Uhvatila me je panika hoću li umreti. To je bila agonija. Bila sam u inostranstvu i doktor kod kojeg su me odveli pitao me je da li sam prekinula trudnoću. Rekla sam da jesam, u Evropi, u bolnici. Tada je okrenuo ekran prema meni i pokazao intaktni plod, a ja sam odskočila od stola i suze su mi krenule. Imala sam blizanačku trudnoću i drugi plod je preživeo kiretažu - rekla je Suzana i dodala:

- Nažalost, dete sam izgubila u četvrtom mesecu u Beogradu, u strašnim mukama. Poslednju bebu izgubila sam u šestom mesecu trudnoće. Tada sam se zapravo porodila, ali dete nije preživelo. Najstrašnije je bilo kada su mi doneli da potpišem umrlicu - priznala je voditeljka i spisateljica, koja je svoje bolno iskustvo opisala i u svojim knjigama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading