ZAMALO DA BUDE PREKASNO: Bešlić otkrio da je imao ozbiljne zdravstvene probleme!

Autor: blic.rs

Zabava

29.10.2017

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni pevač narodne muzike i sevdalinki Halid Bešlić za dlaku je uzbegao moguću smrt. Samo splet čudnih, ali lepih, okolnosti sačuvao ga je među živima.

RepublikaFoto: instagram.com/halid_beslicofficial/
Halid Bešlić

Bešlić nije ni pretpostavio da je na ivici moždanog udara. Prolazio je juče kroz Banjaluku i odlučio da, zbog sjajnog odnosa sa njim, svrati u posetu svom prijatelju doktoru. Upravo ga je doktor pozvao da ujedno svrati i na pregled kada već navraća u taj grad.

- Prolazio sam kroz Banjaluku i javio sam se svom dugogodišnjem prijatelju, a on mi je predložio da svratim na pregled. Nikad mi nije mi na um palo da se pregledam, a nakon pregleda doktor mi je rekao da me Bog poslao njemu - rekao je Bešlić.

Sada apeluje na mnoge da se redovno kontrolišu jer će tako lako sprečiti razvijanje bolesti.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Halid Bešlić

- Ljudi trebaju doći da se pregledaju. Nikada mi na um ne bi palo da to radim. Srce, ovo ono, ali da ovo radim nikada, što je za mene bilo vrlo iznenađujuće, ali hvala Bogu eto. Apelujem da ko god može, svako ko je možda u godinama tipa 40 ili 50 godina treba da dođe na pregled - poručio je poznati pevač.

Upravo na insistiranje tog lekara njemu je i ugrađen stent u bolnici u Ljubljani.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading