Momirova sestra nikad nije prihvatila Radu za snajku, ali jeste OVU POZNATU MANEKENKU!

Autor: J. V.

Zabava

30.10.2017

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momir Gajić imao je dve duge ljubavne veze, jednu sa folk pevačicom Radom Manojlović, a drugu sa manekenkom Katarinom Rebračom. Mađutim, ono što je poznato jeste činjenica da njegova sestra Tijana nikada nije podržavala vezu sa Manojlovićevom.

Momir nije mogao da izdrži vezu sa Katarinom zbog pritiska oko suđenja, jer je optužena da je protivpravno prisvojila 37 miliona dinara iz Fonda za prevenciju raka dojke, zbog čega je poznata manekenka provela šest meseci u pritvoru, a njeno suđenje još uvek traje.

Spekulisalo se da Tijana nije gotivila Rebraču, ali njihove zajedničke slike na društvenim mrežama govore potpuno drugačije.

 

Majka čuva.. ?, majka brine ..?? @katarinarebraca ??

A post shared by Tijana Gajic (@djavolji.advokat) on Apr 13, 2016 at 12:18pm PDT

 

Podsećamo, Rada je nedavno na aerodromu gde je zakazala svoj intervju slučajno srela Momira koji je bio sa svojom suprugom, a sa njima je bila i Tijana, koja je odmah pomislila da je Rada baš namerno ovo učinila zbog medijske pažnje.

- Nikada me nije cenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pevaljka, i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava - istakla je Rada ovom prilikom.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading