GORDAN KIČIĆ: Dva meseca sam imao restriktivnu ishranu!

Autor: J. V.

Zabava

31.10.2017

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni glumac Gordan Kičić, poznat po izvanrednim ulogama u domaćim filmovima poput "Nebeske udice", "Kad porastem biću Kengur" i mnogim drugim, svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, a sada je otkrio da ima zdravstvene poteškoće zbog kojih je morao da unese mnoge promene u svoju svakodnevicu.

 

 

A post shared by gordankicic (@gordankicic) on Sep 17, 2017 at 9:04am PDT

 

Naime, glumac je imao problem sa povišenim holesterolom, te je morao da promeni režim ishrane. On je, takođe, morao svakoga dana da jede u isto vreme, a između obroka nije uzimao nikakvu užinu, što je osnovni princip hrono ishrane.

 

Ipak, Gordan priznaje da mu je najteže bilo da se odrekne slatkiša, bez kojih nije mogao da zamisli svoj dan.

- U međuvremenu sam uradio i test intolerancije na hranu, koji je pokazao da mi mnoge namirnice ne prijaju, pa sam ih izbacio iz jelovnika. Vrednosti holesterola su mi spale nakon izvesnog vremena, a metabolizam je odlično reagovao na promene. Sada se osećam znatno bolje. Posle dva meseca restriktivne ishrane bio sam izuzetno zadovoljan rezultatima -  istakao je Kičić.

 

 

A post shared by gordankicic (@gordankicic) on Sep 20, 2017 at 12:37pm PDT

 

Kako bi poboljšao zdravstveno stanje, Gordan je morao da promeni stare navike, da se pridržava hrono ishrane i odrekne se slatkiša i grickalica, a u svemu tome uspeo je za samo nekoliko meseci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading