Toni Cetinski nakon nesreće: Voleo bih da mogu da se probudim iz ove noćne more!

Autor: pink.rs

Zabava

06.11.2017

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Toni Cetinski je prošlog petka pregazio čoveka koji je navodno ležao u Pustoj ulici u Rovinju, nakon čega je došla policija koja je potvrdila da je nesrećni čovek preminuo. Sam pevač potvrđuje da je učestvovao u ovoj nesreći, ali negira da je on kriv zbog toga.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Toni Cetinski

Ipak, nakon kratke izjave usled prvobitnog šoka, pevač je odlučio da se posle nekoliko dana od ove tragedije oglasi putem Fejsbuka, gde je napisao da bi dao sve da može da vrati vreme.

- Kako, zašto i šta napisati ili reći u ovom trenutku? Kako pomoći jednom nesretnom čoveku, sugrađaninu i bratu u situaciji kada bih najradije da mogu vratio vreme ili poželeo da se probudim iz ove bizarne i tragične noćne more - napisao je pevač i dodao:

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Toni Cetinski

- Hvala svim razumnim i dobrim ljudima na podršci u ovim trenucima, ali verujte mi da uopšte nije bitno kako se ja sad osećam jer me ništa ionako ne može utešiti, a o rečima utehe prema porodici poginuloga i svima koji su ga poznavali da i ne govorim. Utehu će biti teško naći, a bol je velika. Moje misli i molitve su usmerene prema njemu i njegovim bližnjima i tako će biti dok god budem živ. Najdublje i iskreno saučešće porodici pokojnika i svima koji su ga poznavali. Velika bol će zauvek ostati - napisao je Cetinski na Fejsbuku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading