MILICA DABOVIĆ USKORO STAJE NA LUDI KAMEN

Autor:

Zabava

06.11.2017

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkašica Milica Dabović je definitivno rešila da stane na ludi kamen, te se njeno venčanje sa Vukom Rothenom očekuje uskoro u jednom beogradskom lokalu. Za organizaciju ovog događaja zadužena je njena sestra Ana Dabović.

RepublikaFoto: instagram.com/milicamrvica
Milica Dabović

- Ana trenutno ima pauzu od treninga i utakmica pa je to iskoristila da bi pomogla sestri oko organizacije venčanja. Milica je imala želju da sve bude orgnaizovano u tajnosti, a umesto klasične venčanice, odabrala je svedenu haljinu. Tokom nedelje u Srbiju će doći Vuk koji će sve vreme biti uz nju, kako bi sve prošlo besprekorno - otkriva izvor.

Osim što mlada neće nositi venčanicu, svadba koju priprema neće biti pompezna već će pozvati samo najbliže.

RepublikaFoto: instagram.com/milicamrvica
Milica Dabović

- Na veselju će se naći oko šezdesetak prijatelja i članova porodice koje je Dabovićka počela da poziva na svoje venčanje. Restoran će biti ukrašen baš onako kako Milica želi, u svetlim nijansama, dok je za kumu izabrala blisku drugaricu sa kojom je nerazdvojna. Jako je srećna što će se venčati - kaže izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading