(VIDEO) NOVA VEB ZVEZDA: Pravi šale na račun života u Srbiji - ima 23 godine i 30 miliona pregleda!

Autor:

Zabava

14.11.2017

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svojim duhovitim klipovima Lošmi Panda i njegova devojka Jadranka već neko vreme uveseljavaju domaću internet zajednicu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/LosmiPanda
Miloš Ivanović i Biljana Stojiljković kao Karleuša i Lukas

Lošmi Panda je u ovom trenutku možda i jedna od najvećih mladih web zvezda na Balkanu. A to bi kroz cifre izgledalo ovako: Ima 23 godine, blizu četvrt miliona pratilaca na Instagramu, više od 100.000 na Jutjubu, a njegovi klipovi broje oko 30 miliona pregleda.

Alter ego Miloša Ivanovića, Lošmi Panda, sa svojom virtuelnom ekipom, devojkom Jadrankom i Mađarom Balijem, na duhovit način obrađuje teme koje zanimaju mlade iz svih mogućih oblasti. Kroz lik Jadranke pokazuje sve "blagodeti" poseti ginkologu, pravi pidžama partije, odlazi na maturu, peva Karleušu i Acu Lukasa, ili pak kao Mađar isteruje duhove, priča o marihuani, problemima u vezama i na šalterima, studentskoj službi, izborima, teretani…
- Inspiraciju pronalazim u svom mikro-kosmosu, ali i svakodnevnom životu i svim bitnim i "bitnim" stvarima koje nas okružuju. Šalimo se na i račun škakljivih tema, ali vodimo se time da nikoga lično ne dodirujemo. No, mogu vam reći da su sve situacije i likovi nisu slučajni, ali jesu izmišljeni. A uskoro spremamo i nešto totalno neočekivano, ima malo više sa muzikom  – kaže Lošmi Panda.
Ovaj mladi Novosađanin je inače po vokaciji nail artist, u petak će u prodavnici sportske opreme The Spot u Ulici pozorišni trg od 17 sati prirediti druženje sa svojim fanovima u prodavnici. Tom prilikom organizovaće se nagrdana igra odnosno konkurs za najbolju fotografiju posetioca, a fanovi će moći da upoznaju i Miloša i Lošmija i Jadranku i Mađara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading