PINKOVE ZVEZDICE: Dečak priznao zbog čega je krio da mu je Sergej Ćetković stric!

Autor: J. V.

Zabava

16.11.2017

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem izdanju emisije "Pinkove zvezdice" publika je imala priliku da upozna četrnaestogodišnjeg Relju Ćetkovića iz Podgorice. Dečak je pažnju žirija i publike privukao izvedbom Dženanove pesme "Tako lako" i sa svih pet glasova direktno prošao u drugi krug.

RepublikaFoto: youtube.com/Pinkove Zvezde
Relja Ćetković

Ono što je sve iznenadilo jeste to da je Relja bratanac jednog člana žirija, tačnije Sergeja Ćetkovića.

- Da pevam i da se bavim muzikom počeo sam od svoje devete godine, a muzički uzori su mi moj mentor Danijel Alibabić, Toše Proeski, Željko Joksimović, Toni Cetinski, Zdravko Čolić i naravno Sergej Ćetković. A najviše volim da slušam zabavnu, odnosno pop muziku - rekao je Relja.

Kada je Sergej dao svoj glas na izvedbu pesme, njegova stolica se podigla i tek tada je ugledao Reljino lice, jer pre toga nije ni znao da se ovaj maliišan prijavio za takmičenje.

Foto: youtube.com/Pinkove Zvezde
Sergej Ćetković

- Nisam govorio jer jednostavno želim da sve postignem svojim radom, barem što se tiče ovog takmičenja. Naravno, to ne znači da ne želim da mi stric pomaže, savetuje i podržava me. To je uvek poželjno - iskren je bio Relja Ćetković, a zatim otkrio i šta mu je stric rekao nakon emisije:

- Nakon prvog kruga Pinkovih zvezdica stric mi je rekao da biram pesme koje mom muzičkom senzibilitetu odgovaraju. Bilo je mnogo pozitivnih komentara i drugih članova žirija, tako je Goca Tržan pohvalila moju kontrolu glasa, Jelena Tomašević ekspresiju, a Sergej odabir pesme i celokupnu interpretaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading