Melina Džinović kreira za Maraju Keri

Autor: J. V.

Zabava

20.11.2017

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle brojnih svetskih zvezda koje su se na značajnim događajima pojavile u haljinama brenda "Hamel", i slavna svetska pevačica Maraja Keri poželela je specijalno dizajniran model za sebe.

Foto: Promo foto
Melina Džinović

Naša dizajnerka Melina Džinović odgovorila je zahtevima čuvene pevačice koja rado ističe svoj dekolte i po njenom ukusu kreirala model koji je Maraju oduševio i koji je ponela prilikom ekskluzivnog intervjua koji je tradicionalno davala u susret praznicima zbog svoje čuvene pesme "All I Want For Christmas Is You", najslušanije božićne pesme u celom svetu više od decenije.

Foto: Promo foto
Maraja Keri
Foto: Promo foto
Maraja Keri

- Naravno da sam želela da ispunim zahtev Maraje Keri i originalni model prilagodim njenim željama. Ona ima veoma lep dekolte koji voli da pokaže i to je zapravo jedina ispravka na modelu. Nadam se da će joj se dopasti i nova kolekcija koju ću uskoro prezentovati kod nas ali i širom sveta gde se prodaje "Hamel" – kaže Melina čije su modele ponele i druge zvezde poput Dženifer Lopez, Šeron Stoun, Kejt Bekinsejl, Sofije Vergare…

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading